Jestem za, a nawet przeciw
No to chyba postanowione?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
hehe, userzy sami sobie moda wybrali bez wiedzi Admina/J.Admina q:
W sumie to ja też jestem za tym, aby BlackSmile była modem. Pomoże Buce, która jak zauważyłam jest zbyt łagodna i tolerancyjna (tylko upomina, nie daj±c warna nawet jak powtarza się to nagminnie i posty też nie wszystkie wywala), ale to chyba dobrze q:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie ¶miał."
(tylko upomina, nie daj±c warna nawet jak powtarza się to nagminnie i posty też nie wszystkie wywala), ale to chyba dobrze q:
wytłumaczę lepiej żeby potem niedomówień nie było: postów usuwać nie moge, mam dawać tylko upomnienia a w razie czego ostrzeżenia, usuwać mogę tylko spam. A czemu nie karam? Więkzo¶ć osób upomnianych poprawia się, s± osoby którym czasem się jeszcze zdarza, a takich które cały czas by co¶ złego robiły to tu chyba nie ma(?)
Poza tym jak użytkownika co¶ razi w zachowaniu innych, albo postach to zawsze może to zgłóosić do moderatora i naskarżyć. Proste.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ania ja tylko wytłumaczyłam. Nie ważne czy to był żart czy też nie, mogła to być szczera prawda, bo przecież możesz oceniać moj± pracę. Po prostu niektóre rzeczy lepiej wyja¶nić od razu;)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum