Na pocz±tku temat podzieliłam ze starego ale aby było ładnie, czysto i klarownie postanowiłam utworzyć nowy, a stary wrzucić na ¶mietniczek.
Wszelkie komentarze sugestie na ten temat proszę pisać tutaj.
I tak na samym pocz±tku chce podkre¶lić że mamy nowego moderatora- Buke.
Na razie na okresie próbnym, bo Dziewczyna się jeszcze uczy. W takim razie proszę o wyrozumiało¶ć wobec jej osoby.
My¶lę że sobie dobrze poradzi no i trzymam za nasz± Buke kciuki :)
No cóż mogę powiedzieć... na pewno w demokratycznych wyborach Buka nie byłaby moim typem numer jeden.
Ale cóż, mam tylko nadzieję, że nie będzie nadużywała swojej władzy i że sobie jako¶ poradzi (w końcu to nie taka wielka rzecz).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
To nie jest w sensie, że się "nie cieszę", buko, a wręcz trzymam kciuki za to, żeby¶ sobie poradziła i się spełniła w tej roli. Po prostu się trochę boję, że pewne uprzedzenia do mnie, mog± wpływać na ilo¶ć rozdawanych ostrzeżeń (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Chwilę mnie nie było i jakie zmiany ;) Gratulacje i powodzenia życzę :D
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
To nie jest w sensie, że się "nie cieszę", buko, a wręcz trzymam kciuki za to, żeby¶ sobie poradziła i się spełniła w tej roli. Po prostu się trochę boję, że pewne uprzedzenia do mnie, mog± wpływać na ilo¶ć rozdawanych ostrzeżeń (:
nie tylko do Ciebie :p
ekhm :p moim typem byl ktos inny ale trudno ;) damy rade ;)
_________________ Go¶ć myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wył±cznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Je¶li kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
Bo nie lubię gdy kto¶ kłamie
Służę pomoc±, nie na każde zawołanie
Forum mimo wszystko się rozrasta... naszła mi my¶l aby "dołozyć" nowego moda. Buziak jest już trochę rzadziej a Buka może nie zawsze dać radę. Więc czekam na Wasza opinię i ewentualne typy z uzasadnieniem.
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Forum mimo wszystko się rozrasta... naszła mi my¶l aby "dołozyć" nowego moda. Buziak jest już trochę rzadziej a Buka może nie zawsze dać radę. Więc czekam na Wasza opinię i ewentualne typy z uzasadnieniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum