A mi się podoba 4. W ogóle mam sentyment do zdjęć z niezwykłym niebem
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
dziękuję. może dobrych, ale dalej amatorskich. dwa ostatnie zdjęcia to molo w Międzyzdrojach, a 3 i 4 to Pobierowo ;) co do kropelek to robione były dzisiaj :)
_________________ mój fotoblog nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodz±.
1. Kwiatek... i co dalej?
2. Biała plama. Zdjęcie nie pod B&W.
3. Pstryk z wakacji.
4. Ujdzie
5. Dobra może co¶ oryginalnego i nie dla masy "szaraków" którzy krzykn± "WOW" bo nie wiedz± jak prosto to wykonać?
6. To jest najlepsze i nie amatorskie.
7. Ni w 5 ni w 10.
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również ¶więtym spokojem."
Zdjęcia s± po prostu ¶wietne. Ale czy to Ty jestes autork± tych zdjęć?
W profilu masz napisane 13 lat... Więc jak na ten wiek, to zdjęcia naprawde bardzo dobre.
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie ¶miał."
Ja się na tym nie znam, podobaj± mi się i dlatego się nimi zachwycam.
Ale przyjdzie specjalista i zauważy błędy, to wiadomo ;]
Ania, dlaczego 13-latka miałaby nie robić dobrych zdjęć? Jakie znaczenie ma wiek? Jak kto¶ się stara i chce się uczyć, to nie ważne czy ma lat 30 czy 13
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ania, dlaczego 13-latka miałaby nie robić dobrych zdjęć? Jakie znaczenie ma wiek? Jak kto¶ się stara i chce się uczyć, to nie ważne czy ma lat 30 czy 13
No wiek tutaj w sumie nie odgrywa tak ważnej roli, ale rzadko sie zdarza by kto¶ robił takie zdjęcia w tak młodym wieku.
Ma talent dziewczyna. Gratuluję (:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie ¶miał."
Zdjęcia s± po prostu ¶wietne. Ale czy to Ty jestes autork± tych zdjęć?
W profilu masz napisane 13 lat... Więc jak na ten wiek, to zdjęcia naprawde bardzo dobre.
No jasne, że ja. Wbrew pozorom wiem o co chodzi w prawach autorskich i wiem, że podpisywanie się po nieswoimi zdjęciami jest karalne. A robienia zdjęć nauczyłam się trochę od starszego braciszka, który interesuje się fotografi± ;)
Cytat:
Ma talent dziewczyna. Gratuluję (:
dziękuję ;)
_________________ mój fotoblog nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodz±.
Zgadzam się masz talent. I może nie znam się na fotografii tak dobrze jak inni, to ze szczerym serem mogę powiedzieć, że bardzo mi się podobaj± :) Szczególnie 4 i 5.
Czekam na więce4j twoich prac :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum