Witam :D chciałbym się pochwalić moimi dwoma zdjęciami które dostały się do pierwszej setki w konkursie "¦więtokrzyskie jakie cudne" Zapraszam też do wzięcia udziału w głosowaniu by które¶ z nich mogło stan±ć na podium :D (kliknij ZAGŁOSUJ) pozdrawiam
Ładne zdjęcia, ale nie wolno nic reklamować na tym forum, je¶li nie zostawiłe¶ wpisu w dziale `Przedstaw się` i jeżeli nie masz zamiaru się potem udzielać
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
gdybym cię znała to wtedy bym kłamała że mi się podoba żeby ci przykro nie było, no ale ty niestety nawet się nie przedstawiłe¶ i zapewne już tu nawet nie zagl±dniesz. Więc nie będę cię okłamywać: bleee.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie liczyłem na to że wszyscy powiedz± że cudowne ;D dzięki za opinie ;) a to nie było lustrzank± tylko zwykłym kompaktem ;) niestety nie mam profesjonalnego sprzętu :/
Buka przykro mi że cię rozczarowałem i zagl±dn±łem ;/ nie po to się zakłada takie tematy żeby ich nie czytać ;/ sk±d taka mentalno¶ć u ludzi :/
Widzę że zacz±łe¶ pisać w innych tematach to mogę napisać trochę prawdy: to pierwsze zdjęcie jest ładne, ale wiadomo że je¶li chodzi o krajobrazy to każdemu by ładne zdjęcie wyszło. Drugie zdjęcie podoba mi się najbardziej, bo jednak trzeba było uchwycić dobrze to co ma się przed sob±, żeby to zdjęcie dobrze wyszło. I to drugie zdjęcie podoba mi się najbardziej. A to zdjęcie twojego kolegi nie podoba mi się w ogóle. O.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum