"Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy.."
"Kiedy upadnę, wstanę, otrzepię się i pójdę dalej"
"Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić"
i jeszcze by się jakieś znalazły
A dlaczego te? bo dają do myślenia, przynajmniej mi
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
# `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Staram się wykorzystać każdą sekundę ze swojego życia, tak aby moi przyjaciele mnie dobrze wspominali, jako fajną, zwariowaną, w pełni korzystającą z życia dziewczynę.
# `Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.`
Podobnie jak wyżej. Cytat pochodzi z mojej ulubionej piosenki
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Moje motto? Jak na razie 'żyj chwilą' i wszystkie tego typu. Jestem młoda, muszę się wyszaleć ;)
a tak za bardzo to nie mam. Tzn. mam pewne zasady, ale gdybym miała je opisywać to wyszłoby wypracowanie a nie krótkie motto
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum