e no, fajne to paj±k tak?
ciężko się robi bransoletki z muliny, jeszcze ciężej robi się je z jakimi¶ wzorami, więc gratuluję cierpliwo¶ci. I mam nadzieję że kiedy¶ tam jeszcze jakimi¶ się pochwalisz
(apropos, takie pytanie. Jak się wstawia zdjęcie z kompa, żeby było wła¶nie w ten sposób widoczne co twoje? bo ja nie wiem )
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
troche czasu mineło zanim sie nauczyłam cos takiego, ale teraz to już łatwe.
a obrazek to bardzo łatwo. wchodzimy np. na www.tinypic.com i jak zalinkuje sie nam obrazek to kupiujemy link w którym pisze do wstawienie na forum czy cos takiego.
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Parę lat temu też próbowałam. Ale to nie na moje nerwy ;p Co chwile co¶ zepsułam. I od nowa.
A paj±czek ładny :D
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Wiek: 18 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Sk±d: Okolice Tarnobrzega
0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-19, 13:31
BlackSmile, tak
Nie moge sie zebrać, żeby do sklepu po czarn± muline pój¶ć.
Zostały mi jakie¶ dzikie kolory tylko...
Buka, na pocz±tku najlepiej co¶ prostego, bo łatwo można się zniechęcić, wiem co¶ o tym ;p
nie bójta żaby o mnie;) ostatnio robiłam bransoletki z muliny, całkiem nieĽle mi szło, nie narzekam, może dodam zdjęcie kiedy¶, tylko że mój aparat ładnych zdjęć nie robi ;/
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum