WifeOfDevil, no i ja też słucham metalu. Od niedawna (bo od jakiego¶ roku,ale słucham). No i jeszcze rock. Ale zdecydowanie wole metal =) Ta muzyka mnie po prostu wycisza i uspokaja
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-28, 11:30
A u mnie tak jak już wiadomo słucham techno, trance, house, electro, rock, regge i trochę rapu amerykańskiego np. kawałki Ice Cube.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
WifeOfDevil, nie rozumiem Twojego zdziwienia.
Ja np nie znam osoby, która by nie znała dobrze choć jednego dobrego zespołu rockowego. Rock, to taka muzyka, któr± zna każdy.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
uweilbiam te zawsze zaje**** dziwne pytania niektórych polaków.
Co to niby najlepiej sie na wszystkim znaj±.
Zaraz będzie, że napisałam to dla picu czy co¶.
Nie bo jak Ty już słuchasz rocka to nikt inny nie może i nikt inny się na tym nie zna.
Wielki mi znawca.
Nie będe dyskutowac z Tob± na ten temat.
Wybacz.
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy s± komediantami :..
w sumie to nie rozumiem tego oburzenia a forum jest po to żeby dyskutować;/ A no i warto jest dodać że nie można wszystkiego brać do siebie. Niech takie co¶ się więcej nie powtórzy.
BlackSmile napisał/a:
Marto, naprawdę? My¶lałam, że lubisz rock ;]
W sumie nie wiem kiedy to pisałam i nie wiem xczemu to napisałam. Prawdopodobnie pisz±c tamtego posta byłam mało obeznana w gatunku rockowym;) Więc proszę wybaczyć ;P
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
uweilbiam te zawsze zaje**** dziwne pytania niektórych polaków.
Co to niby najlepiej sie na wszystkim znaj±.
Zaraz będzie, że napisałam to dla picu czy co¶.
Nie bo jak Ty już słuchasz rocka to nikt inny nie może i nikt inny się na tym nie zna.
Wielki mi znawca.
Nie będe dyskutowac z Tob± na ten temat.
Wybacz.
Dużo ludzi poznałam, którzy niby rocka słuchali. To było zwykłe pytanie o zespoły, jakich słuchasz. I nie twierdzę, że się lepiej na tym znam (chociaż nie wykluczam takiej opcji, bo trochę już w tym siedzę ;] ). Nie chcesz, nie dyskutuj. Ale takie oburzenie za jedno zwykłe pytanie to jak dla mnie przegięcie
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ale WifeOfDevil w Twoim pytaniu nawet głupek wyczuje ironie
No, może lekko przegięłam, ale gdyby normalnie odpowiedziała toby nie było problemu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum