Na co wydajecie najwięcej pieniędzy? Czego nie jesteście w stanie sobie odmówić? Na co najczęściej wydają swoje oszczędności kobiety i mężczyźni?
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Cienie do oczu (brązowe, albo jakieś ciemne), bo szybko mi się kończą ^^ i jak bym tak miała dalej wymieniać po kolei, to może napiszę, że na kosmetyki... ubrania. Hmm... na jedzonko? Taaak ;) na jedzonko ;)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Uwielbiam wydawać kasę na biżuterię, przede wszystkim kolczyki.
Jeszcze niedawno większośc mojego kieszonkowego szło na gazety, teraz staram się to ograniczać. Poza tym dużo też na jedzenie, wypady z przyjaciółmi, kino itp.
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Hhhm, na wszystko? Na jedzenie i picie, przede wszystkim, na wszystkie niezbędne kosmetyki, środki czystości, blbla, dobra, wiem, że to nie o to chodziło.
Więc za taką kasę ekstra kupuję głównie ciuchy i książki (dużo książek i jeszcze więcej ciuchów). Czasem ma dzień "na dodatki" i kupuję wtedy same bransoletki, kolczyki, korale itd. No i zwykle jakąś część pieniędzy oszczędzam, bo np. w grudniu mam o wiele więcej wydatków (prezenty mikołajkowe i gwiazdkowe, nasza rocznica, imieniny mamy), więc zawsze muszę trochę wcześniej o tym pomyśleć.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ja w sumie nie umiem określić na co wydaję najwięcej pieniędzy. Jako, że jestem chyba lekką sknerą to rzadko zdarzają mi się chwile szału zakupów. Jeśli miałabym już coś wybrać, to chyba jednak kosmetyki.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Na to co potrzebne;) Jakieś kosmetyki, ubrania, i małe dodatki. Raczej nie wydaję duzo pieniędzy bo oszczędzam już od dłuższego czasu, nawet nie wiem na co^^ Ale fajne uczucie, odmawiać sobie wielu rzeczy, wrzucać do pudełka (które, żeby wyciagnąć pieniądze, trzeba by było rozwalić:D) te pieniądze które miało sie ochote wydać, np na batona i czuć się coraz bogatszym
Więcej wydaję jak wygram jakiś konkurs za który sie pieniądze dostaje, albo jak dostane stypendium za dobre wyniki w konkursach^^ to wtedy zazwyczaj kupuję pare ciuchów, i mogę zaszaleć kupując coś drogiego (dla mnie drogiego;)) czego normalnie bym nie kupila.
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Najwięcej na ubrania. Potem na książki. Zawsze jest jakaś, którą chcę przeczytać, a nie mam jej w domu, a nie ma w bibliotece/małe prawdopodobieństwo, że będzie/nie chce mi się wypożyczać. Poza tym lubię sobie od czasu do czasu kupić oryginalną płytkę ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Więc nie wydaję zbyt dużo pieniędzy, ostatnio naprawdę mało:) ciuchy, kosmetyki i książki są za kasę rodziców, czasem tylko jak coś mi nagle wpadnie w oko to kupuję za swoje. W sumie to najwięcej pieniędzy wydaję gdy mam komuś kupić prezent:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum