Zwykle jak zaczynam czytać książkę i mi się nie podoba, to ją odkładam. Po co się męczyć? :)
Książki fantastyczne... Pare razy już się próbowałam do nich zmusić, ale nic z tego :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Najgorsza ksiazka, jaka przeczytalam i nic kompletnie z niej nie zrozumialam, to: "Odprawa poslow greckich". W ogole, to wszystkie ksiazki z epoki romantyzmu tez sa beznadziejne.
Najgorsza... hm. zazwyczaj czytam takie książki, które odpowiadają moim zainteresowaniom. :D
Ale książka która 'nie wchodziła' mi najbardziej to 'Krzyżacy'. Ale przeczytałam :D:D
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
książka która 'nie wchodziła' mi najbardziej to 'Krzyżacy'.
Taa, ja po 1. tomi "Ogniem i mieczem" Krzyżaków nawet nie ruszyłam Nie cierpię twórczości Sienkiewicza.
BlackSmile napisał/a:
Książki fantastyczne... Pare razy już się próbowałam do nich zmusić, ale nic z tego :P
Ty się zmuszać musisz, a ja te książki wręcz pożeram
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Prawie wszystkie lektury. Lubię czytac książki, ale nie lektury.
A najgorsze to "W pustyni i w puszczy", "Krzyżacy", "Pan Tadeusz", "Dzieci z Bullerbyn".
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Nie cierpię książek Coelho, w sumie to mi się robi po nich niedobrze (: ale to już i tak wszyscy wiedzą. Oprócz tego za bardzo głupie i prymitywne uważam książki Dana Browna i inne cienkie kryminałymy w podobnym stylu... ogólnie książki, które nie mają niczego wartościowego do przekazania, z tej tzw. "najniższej półki".
No cóż, takie nazwałabym właśnie "kiepskimi".
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Oprócz tego za bardzo głupie i prymitywne uważam książki Dana Browna i inne cienkie kryminałymy w podobnym stylu...
Ja kocham książki Dana Browna...Ale o gustach się nie dyskutuje
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum