Kobietki, to jest dziewczyna, która ma 13 lat... Więc nic dziwnego, że wielkie to dla niej wydarzenie, bo chłopak się na nią patrzy i w ogóle. Chociaż patrząc na to z drugiej strony... dzisiejsza młodzież idzie z postępem do przodu ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
. dzisiejsza młodzież idzie z postępem do przodu ^^
A ja w jej wieku byłam szarą myszką... i nie robiłam żadnych maślanych oczek do chłopaków, bo wiedziałam, że to i tak nie przejdzie. Podobało mi się mnóstwo chłopaków, jak każdej dziewczynie, ale z żadnym nie miałam odwagi porozmawiać, a tym bardziej stać i się w niego gapić =) wiem, dziwna byłam^^ haah no i jestem do nadal ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum