Wysłany: 2008-08-18, 18:00 Najprzystojniejszy chlopak i ja ??
POmocy plz!!! nie wiem co robić -od trzech lat zacząl mi sie przygladać najlepsze ciacho w szkole !!! ale dopiero w ostatniej klasie zaczął działać ...co mam na myśli otóż to ,ze zaczał się do mnie uśmiechać , wiele razy próbował do mnei podejść ale ja mu ucieklam( głupia idiotka) , próbował na mnie niby przypadkiem wpaść i wogóle wszystkiego probował ale ja udawałam ,ze go nie widze ...on jak mnie widzial to stał i tylko tak na mnie patrzyl rozmarzonym wzrokiem jakbym była jakąś najcudowniejszą istotą na ziemi, jego kumple zaczeli mnie nagle bronic w szkole on wciąż chodzil tam gdzie ja i patrzył takim cudownym wzrokiem ...chyba zaczęłam się w nim troche podkochiwać ale unikam go bo boje się zakochać nie wiem czemu ale boje sie miłości!!! ...on już chyba wszytkiego próbował ,zeby móc ze mna pogadać...;( .. jego kumple mu pomagali , ale troche przesadzili bo zaczeli za mną lazić jak ocgroniarze , przepuszcali mnie w drzwiach ...bili chłopkow którzy się na mnie gapili , on stal sie na serio zazdrosny jak gadałam z innym chlopakiem ;( ....raz zdarzyla sie sytuacja ,ze szlismy razem ze szkoly on patrzyl mi prosto w oczy był tak blisko ,zę aż się stykaliśmy i chcial mnie złapać za ręke a ja mu uciekłam....wiem ,zę głupio to brzmi ale ja naprawde nie wiem co robić pomocy!!! o co mu chodzi i co ja mam zrobić???
A teraz Rada daj sie ponies sytuacji i nie uciekaj :):)
o nic tym uciekaniem nie zdziałasz na dłuższą mete :P
jak nie zwiejesz to sie dowiesz czego chce;)
o boziu, jak to o co, sama piszesz że zaczął do ciebie zarywać i pytasz się o co mu chodzi?
Nie bój się, nie wstydź się i nic w tym stylu. Po prostu traktuj chłopaka normalnie i nie uciekaj.
Dobra a teraz trochę czarnych myśli: to że się na ciebie patrzy wcale nie musi świadczyć o tym że się w tobie zauroczył. Czasem jest tak że gdy chłopak jest miły dla dziewczyny to ona wyobraża sobie nie wiadomo co i myśli że on się w niej zauroczył, a wcale tak nie jest.
(tak nie musi być, aoe tak jakoś mi się napisało)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Dobra a teraz trochę czarnych myśli: to że się na ciebie patrzy wcale nie musi świadczyć o tym że się w tobie zauroczył. Czasem jest tak że gdy chłopak jest miły dla dziewczyny to ona wyobraża sobie nie wiadomo co i myśli że on się w niej zauroczył, a wcale tak nie jest.
(tak nie musi być, aoe tak jakoś mi się napisało)
Z tego co Złota pisze, to raczej tak nie jest. Ale masz rację, tak mogło być, ja raz miałam taki przypadek...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
My tego chłopaka i tej całej sytuacji nie znam tak doskonale jak Ty. Jeśli z nim nie porozmawiasz tak na poważnie, to nie będziesz wiedzieć o co jemu chodzi, dlaczego się uśmiecha i te inne sprawy o których pisałaś. Czy mu zależy? Hmm... czy ja wiem. Może i zależy, może chciał by Cię poznać. Lecz może się również okazać, że chłopak lubi się bawić dziewczynami (a tym bardziej jak piszesz, że jest najprzystojniejszym chłopakiem w szkole. Z reguły takie typy właśnie uwielbiają taką zabawę), lub może chodzić o jakiś zakład. Nie wiem i nikt z nas nie wie, co siedzi w jego łbie. Więc porozmawiaj z nim i już.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Napisałaś, że najlepsze ciacho w szkole i Ty się jeszcze nas pytasz?
Jakby za mną latał, to na pewno najpierw bym z nim porozmawiała, zaprowadziła do domu i rzuciłabym się na niego, jak mówi buziak
Ile masz lat i ile lat ma on?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
No ej bez przesady mamy po 13 lat ...heh -wiecie za mną szaleje połowa chlopakow w szkole a za nim połowa dziewczyn ..to głupie nic by z tego nie bylo..w dodatk uon jestz azdrosny i w ogóle ....
[ Dodano: 2008-08-19, 19:54 ]
On patrzy na mnie takimi błyszczącymi oczkami ...a jak mnei widzi to np. jak gra w pilke( która dla niego jest całym zyciem) to jak ja pzrechodze a on gra w tą piłe to normalnie pzrez ten moment co ja przrechodze on zatrzymuje sie i pilka nie ma dla niego znaczenia ...bardzo mnei to dziwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum