13 luty 2007 ;)))
i 2 luty 2008r ;)
Te dwie daty zapamietam chyba do konca zycia ;)) jak narazie nie umiem o nich zapomniec i sa dla mnie nawazniejsze ;)))
Ale dlaczgeo to nie zdradze, zachowam to dla siebie ;)))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
nie pamiętam kiedy zaczęłam chodzićz chłopakami, bo nigdy to nie miało do mnie znaczenia ;p
chyba 03,09 ;p moje urodziny ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
14.02. 2005- pierwszy pocalunek z moim skarbem:) i pierwsze walentynki:) bylo moze nie najlepiej jesli chodzi o przygotowanie bo zadnego nie bylo...lecz bylo mega romantycznie i wyjatkowo:):)
07.07.2007- pierwszy wspolny weekend w gorach z moim Kochanym- bylo tez bardzo romantycznie. Kolacja przy swiecach, cale pomieszczenie w swiecach, mila muzyka wino i wogole
14.02.2008 dokladnie w trzecia rocznice pierwszego pocalunku zareczylismy sie
ps. ile tak w ogóle masz lat?
bo czuję się tu jak smarkacz ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
ps. ile tak w ogóle masz lat?
bo czuję się tu jak smarkacz ;p
ja mam 20 lat heheh
wiem wiem ze to nieduzo jak na slub ale po co mamy tyle byc ze soba skoro juz wiemy ze chcemy byc razem:) wiec mysle ze nie ma co odwekac- zreszta wcale nie chcemy:P
MaLLinKa napisał/a:
Buziackzu kochany ;)
Musicie tworzyc piękną pare ;))))
heheh nio raczej tak- trzeba przyznac ze para jestesmy zgrana i sie nie sprzeczamy:):)
i jest cudowny
ja mam 20 lat heheh
wiem wiem ze to nieduzo jak na slub ale po co mamy tyle byc ze soba skoro juz wiemy ze chcemy byc razem:) wiec mysle ze nie ma co odwekac- zreszta wcale nie chcemy:P
w dzisiejszych czasach naprawdę nie dużo. Ale po co kusić los? Skoro się kochacie, to nie ma po co zwlekać.
Buziaku gratuluje :)))
To piekne tak kogos kochac ze wzajemnoscia i zaplanowac z kims swoja reszte zycia.. az do smierci. TO jest najpiekniejsze co moze być.
Ale zbey nie zchodzić z tematu musze dodac, ze jest jeszcze taki dzien, który okazal sie tez jednym z piekniejszych dni mojego zycia.
4 grudnia 2007... ;) - bo bylam sobie wtedy u lekarza i jak mi powiedziala lekarka co mi jest (a wlasciwie co mi nie jest) to az sie popłakałam ze szczescia ;))).
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
oj Kochana rosze cie po raz enty abys nie dawala postow dla samego dawania;) bo ten nic nie wnosi do tematu, bardzo Cie o to prosze gdyz nie chce nikogo karac ostrzezeniami gdyz to mile nie jest/buziak
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
ehh... u mnie wiele było takich chwil, ale żadna nie była tak silna aby zostać w mojej głowie... Nie pamiętam...
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Eee, nie miałam takiego dnia;)
Każdy dzień jest dla mnie mniej lub bardziej wyjątkowy i godny zapamiętania:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Jes wiele takich dat które zapamiętam dpo końca życia, były to ważne dni, niestety bardzo ciężkie, przez które zmieniło się moje życie. I takie zmiany świadczą o tym że różne smutne wydarzenia też są ważne, przynajmniej dla mnie.
A takiego ważnego dnia, zarazem szczęśliwego chyba jeszcze nie mam. Owszem są piękne dni ale żaden z nich jeszcze nie jest na tyle wazny żeby nazwać go najważniejszym. Za młoda jestem. Tak za 30 lat już będę mogła wam powiedzieć jaki był najważniejszy dzień w moim życiu ;P
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum