Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Nasza-klasa
Autor Wiadomość
BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 18:27   

Miu napisał/a:
nie, poprostu wnioskuje z wypowiedzi.

No to źle wnioskujesz, ponieważ ja tu cały czas piszę, że nie popieram tych zmian i dla mnie lepiej by było bez nich. I tak mam powyłączane wszystkie dodatkowe opcje. W ogóle rzadko tam wchodzę.

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 18:54   

Nasza-klasa jest nudna. Mam tam koto (bo na początku umawialiśmy się na integracyjne piwa), ale praktycznie go nie używam, bo nie jest mi to do szczęścia potrzebne. Generalnie zrobiła się jedna wielka fotka.pl (w zasadzie to przynajmniej dowiedziałam się, jacy są w tym momencie moi znajomi z podstawówki i przedszkola... i przypomniałam sobie, dlaczego nie utrzymuję z nimi kontaktu. Głupota ludzka chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiać).

Autorom naszaj-klasy można tylko pogratulować pomysłu na naprawdę niezły biznes. I nie, te opcje nie mają ułatwić nam życia (bo to nie my jesteśmy najważniejsi), tylko mają mnożyć pieniążki, co się udaje z powodzeniem. Więc można chylić czoła, pewnie jakbym rozkręciła własny biznes, to też bym chciała uzyskać jak największe korzyści, najnormalniejszy ludzki odruch. Więc cóż... nie zapominajmy, że naprawdę inteligentni ludzie to tylko niewielki odsetek ogółu, a chodzi o to, żeby cieszyć masy (: więc i tak większość jest zadowolona.

Miu 
miętowo-czekoladowa

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 21:57   

BlackSmile, ja nie mówie o Tobie konkretnie. Mówię całkiem ogólnie, o większość.

Mogget 
DON'T LOOK AT ME

Wysłał 1 piw(a)

44.99 Punktów
Wysłany: 2008-11-12, 11:13   

Konto posiadam, jak większość. Zdjęcia mam, jak większość (jednak nie jest to zatrważająca ilość i nie są to zdjęcia typu: "popatrz jaki mam biceps i jaką klatę", albo "ładne mam lustro w domu, nieprawdaż?"). Nie piszę komentarzy typu "ŚlIcZnA z CiEbiE LaSeCzKa Loffciam Cię" . Konto mam dlatego, ponieważ dzięki tej stronie utrzymuję kontakt z niektórymi znajomymi, część osób gdzieś powyjeżdżała, sporej liczby osób nie widziałem
od kilku lat, a ten portal pomaga mi odnowić takie znajomości. Mało czasu spędzam również na gg więc często wymieniam wiadomości właśnie przez n-k. Portal przydatny, a to że niektórzy robią z siebie na nim idiotów to nie mój interes. To, że każą płacić za jakiegoś podglądacza - super pomysł. Skoro są ludzie na tyle "mondży" i zależy im na tym żeby widzieć kto ogląda ich profil niech płacą.
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-11-19, 18:45   

Następna ciekawa rzecz, powaliło mnie to. A co Wy na to że ludzie zakładają na naszej-klasie profile dla..swoich zwierzątek!? Dzisiaj po raz kolejny takie coś zobaczyłam i nie wiem czy śmiać się czy płakać:)

Mogget 
DON'T LOOK AT ME

Wysłał 1 piw(a)

44.99 Punktów
Wysłany: 2008-11-19, 22:22   

profile zwierzątek to normalka, ja wczoraj widziałem profil polbusa numer 504 czyli autobusu którym dojeżdżam na zajęcia :P
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności

shannon 
zagramy?

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-20, 12:04   

Mam konto.
Mam zdjęcia.
Tzn jedno skasowałam niedawno wszystkie bo stwierdziłam, że wyglądam na nich strasznie.
Może to trochę dziwnie zabrzmi no ale na tym portalu poznałam mojego byłego chłopaka ^^
I jakoś tak mam taki sentyment i nie kasuje konta xD

Bramka 

52.17 Punktów
Wysłany: 2008-11-20, 14:46   

mam konto, umawialismy sie w wakacje z przyszłą klasą na spotkania, jak sa jakieś sprawy klasowe, ważne i te mniej ważniejsze to wszystko na forum, bo prawie wszyscy mają tam konta, nie znoszę jak ktoś daje sobie po 20 albo i więcej takich samych zdjęć swojej twarzy, tylko np. z różnych stron, i cała galeria tak wygląda. Wchodzę tam często, żeby oglądać nowe zdjęcia znajomych, bo lubię oglądać zdjęcia:) ale nie tak jak mowiłam ciagle takie same zdjęcia twarzy...
Nie znoszę tego wyścigu "kto będzie miał więcej znajomych, komentarzy" itp. strasznie mnei denerwuje jak do znajomych zaprasza mnie cała szkoła, jak sie pytam czy sie znamy, to odpowiedz w stylu "wiem kim jesteś, kojarzę cie ze szkoły" itp. i co? mam przyjąć czyjes zaproszenie bo ktos kojarzy mnie z widzenia? wkurza mnie coś takiego.

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-30, 17:21   

Też mam konto i korzystam z niego. Odnalazłem moich znajomych, rodzinę daleką i bliską.

Odpowiedz do tematu