Idea sluszna, wykonanie kiepskie (glównie za sprawa uzytkowników). NK to wbrew pozorom kolejna fotka.pl etc. Jestem wylogowany i nie korzystam z tego portalu.
_________________ Wielki zegar z krzyw± tarcz±, ogl±daj± psy i tańcz± w rytm melodii tam zza ¶ciany, któr± grał już kiedy¶ kto¶...
Ja nie będę kłamać, jestem tam zarejestrowana i korzystam z tego portalu. Pomógł mi on znaleĽć dalek± rodzinę i starych znajomych. Teraz przynajmniej mam jak się z nimi skontaktować.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Mam tam konto, głównie dlatego, aby zapoznać się z osobami z mojej przyszłej klasy [umówili¶my się na spotkanie]. Do innych celów tego nie używam. Z moimi znajomymi utrzymuję kontakt od pierwszej klasy podstawówki.
Portal jest przydatny dla ludzi starszych, którzy już dawno skończyli szkołę i chc± odnowić kontakty. Ale nie dla 13-15 latków [bo takich użytkowników jest tam najwięcej], siedz±cych jeszcze w gimnazjum. Zauważyłam, że na NK zrobił się wy¶cig `kto ma więcej znajomych` i `kto doda najwięcej zdjęć`. A już najbardziej mnie wkurzaj± te konta fikcyjne.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Mam konto na NK i korzystam z niego. Głównie po to, że znaleĽć znajomych, z którymi bardzo dawno się nie widziałam.
Jestem tego samego zdania jak osoby wyżej. Druga fotka.pl... po co komu 70 czy nawet więcej zdjęć? Dodaje jedne a drugie usuwam i już. A nie bawię się w kolekcjonera zdjęć.
Ten portal jest najbardziej przydatny osob±, które skończyły jaki¶ czas temu szkołę, nie maj± żadnego kontaktu ze znajomymi. No i w ten sposób odnowi± kontakty =)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Z cał± pewno¶ci± mogę przyznać rację dwóm pani± wyżej. NK jest przydatna dla osób które już dawno dawno szkołę skończyły. Założyłam mamie i tacie konta na NK. ZnaleĽli starych znajomych z którymi chodzili do klas.
Mojego taty klasa po 20 latach postanowiła zrobić spotkanie klasowe. 20 lat się ludzie nie widzieli i bardzo byli zadowoleni ze spotkania.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
no ja również mam tam konto. jedynie by rozmawiać ze znajomymi z którymi nie mam innego kontaktu. odnowiłam kontakt z osobami niewidzianymi poprzez kilka lat, wiec my¶lę że kto¶ miał dobry pomysł z stworzeniem tej strony..
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
nom buziak, masz trochę raji.. ale też te konta fun clubów to mnie rozwalaj±.. jak Ci przychodzi zaproszenie do fun clubu załóżmy enricke iglesias (za błędy w pisowni przepraszam ale to nie jest mój idol).:)
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Zdjecia na nk to dobry pomysl, ale powinna byc blokada ich ilosci. Czasami po zdjeciu poznajemy kogos wiec idea sluszna tego wycinka. No ale po cholere (prosze o nagla krew do zalania mojej osoby) komus zdjecia kotka, pieska, myszki, chomika, rowerka, drzewka, mleczyka, szyszeczki, trawy, auta, nieba, kawioru, zameczku, domku i w cholere wielkie ETC? NK to obecnie wielka kupa.
_________________ Wielki zegar z krzyw± tarcz±, ogl±daj± psy i tańcz± w rytm melodii tam zza ¶ciany, któr± grał już kiedy¶ kto¶...
Mam konto, nie narzekam na ten portal ;]
Ogólnie wszystkich ogarn±ł szał na nasz± klasę i niektórzy faktycznie przesadzaj± z tymi zdjęciami I nie tylko. Mój znajomy komentuje połowie dziewczyn zdjęcia mniej-więcej takimi tekstami: "Anioł bez skrzydeł", "Cóż za piękna dziewczyna", "Piękne widoki, ale dziewczyna jeszcze piękniejsza"... Nie umiem zacytować tych "najlepszych"... A 3/4 z tych dziewczyn nie zna. Ehh, taka natura ludzka...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum