1. Muzyka (głównie gitara basowa, komponowanie)
2. Poezja (także teksty do muzyki)
3. Fotografia
4. Eksploracja miejsc opuszczonych
5. Eksploracja podziemna
6. Elektronika, elektroenergetyka, maszyny elektryczne, instalacje elektryczne, energoelektronika i wiele pokrewnych
7. Militaria i II Wojna Swiatowa
8. Historia przemysłu w mojej okolicy
9. Kulturystyka
10. Zjawiska tajemnicze, niewyjaśnione
11. Kino polskie
12. Piłka nożna
13. Chyba tyle...
_________________ Wielki zegar z krzywą tarczą, oglądają psy i tańczą w rytm melodii tam zza ściany, którą grał już kiedyś ktoś...
Moje hobby to głównie siatkówka. Kocham grać i oglądać rozgrywki mężczyzn (kobiet oglądać nie lubię, nie wiem czemu).
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A ja wiem czumu. Pewnie dlatego, że gdy mężczyźni grają więcej się dzieje. Ostatnio zachwycałam się, jak zagrywka Wlazłego leciałą z prędkością ponad 120 km\h. W ogóle mężczyźni grają lepiej. ;))
Ja też lubię siatkówkę, ostatnio baardzo zainteresowała mnie filozofia ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Moje hobby... hmm.. tak bym tego nie nazwała ale dobra
* wiele rzeczy wiążących się z muzyką:
-Śpiew (uczę się w ognisku muzycznym, jestem w zespole, występy)
-Słuchanie muzyki. (jakiegoś najbardziej ulubinego typu nie mam, lubię to co
przyjemne dla ucha i to co do niego wpadnie )
-Już za nie długo gra na gitarze, o czym marzy mi się cały czas
-jakby nie było z muzyką wiąże się taniec, który bardzo lubię
-więc skoro taniec to "taniec ognia" (nie wiem czy ktoś kiedyś widział, polecam)
*fotografia i wszystko co z tym związane. Lubię fotografować, oglądać i przerabiać zdjęc.
( nie lubię pozować do zdjęć )
*szkicowanie, rysowanie itp. Wychodzi mi całkiem nieźle, mogę narysować wszystko
oprócz twarzy człowieka, bo ta mi nie wychodzi
*pisanie opowiadań, wierszy, rymowanek
*książki, bardzo lubię czytać horrory, przygodówki, dzienniki itp itd ogólnie wszystko
oprócz romansów. Ale ostatnio no i tak nie mam niestety czasu
*kaktusy
i chyba tyle jak coś sobie przypomnę to dopiszę
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY SĄ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZĄ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważając na słowa,Jeśli chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum