ja lubie tak
-historie szczegolnie specjalizuje sie w historii prawa swiatowego i polskiego oraz historii sredniowiecza :P
- lubie filozofie
-lubie ksiazki
- lubie taniec
Uprawa roslin
Fotografia to co¶ co naprawde mnie jara
Trochę deska ale już mniej kontuzja
No i sporty zimowe
Pozdro
_________________ Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo ż±dać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopu¶ćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." - Henryk Reyman
Hobby? Rysowanie. Chyba już nic poza tym. To jest co¶, co tak naprawdę bardzo lubię, chociaż nie powiem, żebym rysowała ładnie;) Ale to nieważne;D
Tańczyć też lubię, ale co z tego, je¶li nic z tym nie robię?:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Moje też. Tylko ja to bardziej sprecyzuję- rysowanie mangi. W wolnych chwilach, kiedy nie mam co robić, biorę kartkę i rysuję.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Tylko ja to bardziej sprecyzuję- rysowanie mangi. W wolnych chwilach, kiedy nie mam co robić, biorę kartkę i rysuję.
No, ja też;) A raczej się staram co¶ rysować, czyli moje ulubione postaci z mang;)
Nie powiem, żeby mi to wychodziło:) Ale, że lubię to robić, bo mnie to odpręża, to rysuję:) Dla siebie:) Takie niewinne hobby:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
hmmm jestem w liceum na profilu dziennikarskim wiec i dziennikarstwo.
Tak, tak... dziennikarstwo radiowe- czy to nie jest piękny plan na przyszło¶c? ;p
-zamiłowanie językiem angielskim (american english)
duużo tego... najważniejsze sa wymienione ;p
_________________ "I cry, when angels deserve to die"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum