niemniej jednak nie mam pewno¶ci, że w niedwuznacznej sytuacji, adrenalina nie sprawi, że nie będę potrafiła go użyć).
zazwyczaj nie ma z tym problemu:) człowiek próbuje się bronić. Też posiadam gaz pieprzowy, używałam już nie raz (tyle tylko że zazwyczaj nie na człowieku więc może było mi łatwiej)
Więc teraz moim naj naj większym lękiem jest to że komu¶ z moich bliskich może się stać co¶ złego. Już dużo razem złego przeszli¶my ale każde złe wydarzenie robi rysy w pamięci i sprawia że strach jest trochę większy. Nie chcę żeby któremu¶ z moich braci lub rodziców stało się co¶ złego, zachorowali.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Zaczyna ¶piewać 5 Symfonie Beethovena wiesz?
x)
A co może pies robić jak się Go psiknie'(ale to fajnie brzmi xD) gazem.
?
Zaczyna się 'krztusić' a potem Jego wła¶ciciel wrzeszczy na cał± ulicę,,Wezwę policję!! Zabili¶cie mojego psa!!'' przynajmniej tak było w moim przypadku.
P.S. Oczywi¶cie, ze umiem odróżniać fikcję od prawdy.
Nie jestem głupia.
Ale przecież każdy wie, że pełno się rodzi dzieci no np z dwiema głowami, albo z innymi 'niedoci±gnięciami'.
Moja ciocia np jest położn± już ponad 20 lat i mówiła mi o takich przypadkach.
Ale dałam akurat przykład,,Wzgórza maj± oczy" no bo co? Miałam podać imię i nazwisko takiego dziecka?
uciekaj±:) pamiętam że kiedy¶ psikłam tym gazem pod wiatr. I trochę na mnie poleciało. Zaczęły mi lecieć łzy, kręciło mi się w nosie. Oczy i nos mnie piekły:) ogólnie to piękne do¶wiadczenie:)
do tematu: ostatnio boję się też ciemno¶ci trochę:)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
hehe my¶lałam że może kręcić się tylko w głowie, a w nosie to bez "się". Wiem, czepiam się, ale mnie to wprawiło w dobry nastrój ;)
Kiedy¶ bałam się ciasnych pomieszczeń, ale przeszło mi.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-02, 12:54
Ja się cholernie boje ¶mierci. Sam sobie nawet z tego sprawy nie zdaje, że kiedy¶ opuszczę ten ¶wiat, dom, rodzinę, wszystko. No i mam lęk wysoko¶ci. Jak jestem wysoko np. na dachu mojego domu, to mam takie wrażenie, że nie długo mam spa¶ć st±d. Buu..
no mój jedyny wielki lęk to smierć się jej boje jak cholera i to dopiero od listopada jak jakie¶ 5 ¶mierci było wokół mnie no i uważam już na siebie ;c
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum