Mi się ostatnio śniło, że stałam na chodniku a jakaś pani jechała na rowerze i tak się niefortunnie odwróciłam, że wpadłam na nią i ona upadła na śmietnik i zmarła na miejscu.
Mi się śnią zazwyczaj 3-4 sny w ciągu nocy.
I wszystkie pamiętam ;P
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Moim najbardziej abstrakcyjnym snem było to, że robiliśmy naleśniki na wf`ie xDD Nawet drużyny były <lol>
A jak byłam mała, to miałam sen, że ktoś się wkradł do domu i zamordował mojego tatę, a ja się schowałam za lampą i mnie nie zauważył.
Ostatnio mi się często śnił chłopak, który mi się podoba
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
gdy bvyłam mała, miałam cały czas koszmary. Zawsze w snach byłam ja i moja mama. Uciakałyśmy przed kimś, gubiłyśmy się, ktoś ranił moją mamę. Pamiętam też że miałam coś takiego, nie wiem czy to był sen, że próbowałam krzyczeć ale nie wychodziły ze mnie żadne dźwięki. No i nigdy nie płakałam budząc się z koszmarów. Czasem tlko wstawałam w nocy i wołałam mamę. A tak to spokojnie śniłam co noc moje koszmarki:)
Teraz snów swoich nie pamiętam. Czasem się zdarza, ale to już rzadkość. Ostatnio często miałam tak że śpiąc czułam jak się nogi pode mną uginają i czułam się tak jakbym spadała i zawsze od razu budziłam się w szoku. Śniło mie się nawet że zemdlałam na szkolnym korytarzu. A updając czułam to w nogach i wstałam przestraszona. Dziwne uczucie, ale podoba mi się:)
A takiś snów miłosnych to nigdy nie miałam. Jak już były jakieś sny to takie bardziej dramatyczne, albo takie bez sensu, jak jeździłam rowerem w kółko, albo grabiłam liście:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja mam lekkiego pecha :/. Mam taką ciocię, którą uwielbiam, ale ona jest fanką horrorów. A u mojej babci są dwa telewizory, niestety tylko na jednym kablówka. Więc czasem jak ciocia włączy AXN a ja jestem w tym samym pokoju to często nie mam innego wyjścia jak z nią oglądać. A zawsze kiedy widzę coś strasznego, to wieczorem mi się to przypomina i boję się zasnąć, bo u mnie zawsze to o czym myślę, o tym śnię no i wychodzą koszmary :/. W wakacje np. natknęłam się na taki filmik w necie (tytuł: Granda) i były komentarze że bardzo śmieszny, a tam był diabeł . Potem przez cały tydzień jak nie więcej mi się to śniło, bo o tym myślałam. W filmiku była też taka dziwna piosenka. Wczoraj to samo. Jak wracałam ze szkoły usłyszałam tą piosenkę w autobusie i nie muszę chyba mówić o tym co się działo. Obecnie mam ten film w nosie i będę mieć ładne sny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum