Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Nasze sny ;)
Autor Wiadomość
Aniołek 
Optymistka^^

Buziaki: 1/4

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-05-21, 23:38   Nasze sny ;)

Tutaj opowiadamy o swoich snach ;)
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

NatalCia ;* 
;*

Buziaki: 2/5

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-22, 12:27   

mi sie sniło dzis ze chodziłam z kolegą z klasy hahahahahahahaha o zal xDD haha

Xoriend 
Rasta z miasta xD

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-22, 12:31   

A mi się dzisiaj śniło nic xP Niestety bardzo rzadko miewam sny... :/
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk

NatalCia ;* 
;*

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-22, 12:33   

moze masz bardzo twardy sen mi tez rzadko sie cos sni bo jak ja usne to mnie pewnie z domu by wyniesli a ja bym sie nie obudziła xD haha !

Xoriend 
Rasta z miasta xD

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-22, 12:37   

Ha! xD
A ja zawsze tylko przytknę głowe do poduszki i już śpię! xD Nie ważne o której godzinie xD. Ale to prawda, jak już zasnę to nic nie jest mnie w stanie obudzić :D. Nawet gdyby się waliło i paliło xP
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk

Aniołek 
Optymistka^^

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-05-22, 12:39   

A ja zauważyłam, że jak coś mi się śni, to rano wstaję bardziej wypoczęta ;p hie hie

A dzisiaj śniła mi moja klasa ;p tylko nieco inna niż zawsze ;)
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

NatalCia ;* 
;*

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-22, 12:40   

no to ja podobnie ;D moze sie dom walic a ja nic xD

MaLLinKa 
:* Kasia :*

Buziaki: 3/1

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-22, 21:36   

Ja nie wiem jak interpretować swoje sny... :/
Jeden swój sen moge nawet opisac... tylko niech mi ktos powie co ja mam zrobic...

ehh było sobie tak...
Przejezdzałam sobie w nocy obok domu chłopaka którego bardzo kocham, a niestety on ma juz inna (szybko sie pocieszył)- i tej nocy nie wytrzymałam(przejezdzalam tamtedy codziennie) zadzwonilam dzwonkiem do drzwi.... wyszedl do mnie, powiedzial, ze zimno i zebym weszła, padal bardzo duzyy deszcz, wial wiatr... zapytał mnie "co sie stało? Co Ty tu robisz o tej porze?", Powiedziałam mu ze nie wyrzymalam i przyszlam do niego o za bardo za nim tesknie itd .Z zimna cała sie telepałam, bo przemokłam...i co wtedy? i wtedy dał mi recznik i kocyk i mnie okrył, ale przed tem powiedział zebym zdjeła mokre ubranko i dał i swoja koszulke - byla taka dluga jak sukienka na mnie pozniej siedzial i rozczesywal moje mokre wloski, zrobil mi herbatke.... jak wypilam posawil kubek i zowu rozczesywal moje wlosy... dlugo milczelismy, nic nie mowilismy, On tylko czesał i mi sie przyglądal... pozniej niby poprawial moj kocyk, ale przytulil mnie zeby bylo mi cieplej, pozniej zaczął mnie całowac..... nawet sie nie wyrywalam, ale powiedzialam "my chyba nie powinnismy" a On "jezeli jestes tak w kims innym tak zakochana to wiecje tego nie zrobie" a ja "chodzi mi o Karoline... przeciez ty z nia jestes" a On "ale ona mi sie znudzila, nie kocham jej, teknilem z Toba, a ja mialem zamiar wymienic" a ja na to"wymienić ale jak to wymienic... na kogo?" a on "na Ciebie.... bo Cie Kocham i nie chce już byc z Karolina, brakuje mi Ciebie, a ona to zrozumie... Musisz mi wybaczyc.... Wiem, ze pewnie nie potrafisz i jesten nawet w stanie to zrozumie, ale ja CIe kocham !! " Milczałam.... nie wiedzialam co mu w tym snie mam powiedzie... a On wtedy "Kasia ehh powiedzialas kiedyś, ze bedziesz kochala mnie i tylko mnie i z enikogo wiecej nigdy nie pokochasz tak jak pokochalas kiedys mnie.... i mam nadzieje, ze jese tak dalaj? chyba, ze kogos masz, a ja o tym nie wiem??" wtede pomyslalam, w snie o Pawle... ale powiedzialam "nie, nie mam nikogo, przeciez Ci obiecalam, ze w moim sercu zawsze bedziesz tylko Ty !!!" i dalej sie calowalismy..... przytulalismy, razem płakalismy ze szczescia, ze znow jestesmy blisko siebie....

Gdy sie obudziłam płakałam i wiem, ze chyba mi sie z Pawłem nie ułozy (Pawle moj nowy chlopak, jestem z nim zaledwie od miesiaca... Ale bylo wporzadku, az do tego snu kiedy zaczelam miec znowu watpliwosci itp).

NatalCia ;* 
;*

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-22, 23:52   

ee fajny ^^ ;]

ok :) te upomnienie bylo po raz ostatni moja Droga bo upominam i prosze juz wieloktornie abys nie robila sobie czatu z tematu:) wiec prosze sie dostosowac bo nastepnym razem poleca ostrzezenia/buziak

Aniołek 
Optymistka^^

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-05-23, 12:18   

MaLLinKa widać, że go jeszcze bardzo kochasz. Twoje sny wyrażają Twoje pragnienia ;p

NatalCia ;* 
;*

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-24, 09:58   

a mi sie dzis sniło ze ktos chce zabic moja mame i płakałam przez sen ... ;]

Patricius 

0.00 Punktów
  Wysłany: 2008-05-28, 18:14   

Mallinka wzruszające :cry: osobiście nie miewam snów, w ciągu całego roku może śniło mi się coś ze 2 razy ale wcale twardo nie śpię, łatwo mnie obudzić....

Aniołek 
Optymistka^^

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-05-28, 19:50   

Patricius napisał/a:
osobiście nie miewam snów, w ciągu całego roku może śniło mi się coś ze 2 razy ale wcale twardo nie śpię, łatwo mnie obudzić....

pewnie się śni, tylko nie pamiętasz.

Ostatnio śniło mi się, że pokłóciłam się ze wszystkimi znajomymi ;p

MaLLinKa 
:* Kasia :*

Buziaki: 3/1

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-05-29, 18:05   

Patricius napisał/a:
Mallinka wzruszające

Owszem, do tej pory jak o tym mysle mam lezki w oczkach, a obuziła sie cala zapłakana :/
Ehh teraz każdej nocy miewam dość dziwne sny...
Ciagle mi sie snia jakies głupoty, czarownice, diabły itp :/

Ania 
(:

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 11:04   

Xoriend napisał/a:
A mi się dzisiaj śniło nic xP Niestety bardzo rzadko miewam sny... :/

każdy człowiek ma średnio 4-5 snów co noc. Tylko kwestia tego czy je zapamiętasz czy nie.

Ja prawie zawsze pamietam moje sny. Od jakiegoś roku sni mi sie co noc ten sam wypadek samochodowy. W sumie to juz sie nawet przyzwyczaiłam do tego snu..

Odpowiedz do tematu