jest to ochydne, co mozna wiecej napisac?
i to i to 'praktykuja' chore osoby, nic wiecej chyba nie mozna napisac.
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Te osoby, muszą być chorę, żeby coś takiego robić.
Ale dewiacji seksualnych jest więcej, wkleić Wam? ;]
Opowiem Wam taką jedną autentyczną historię
Był sobie facet, chyba w USA, który uprawiał seks z osobami zmarłymi [czyli nekrofil].
Pewnego razu robił to z jakąś kobietą, która nagle się obudziła. Koleś się przestraszył, bo nie był do takiej sytuacji przygotowany i spadł z łóżka. Później sąd się zastanawiał jaką karę mu wymierzyć. Nie mógł go skazać za nakrofilię, bo ta osoba ożyła, za gwałt też nie, no bo on myślał, że ona nie żyje. W końcu dali mu ileś tam odszkodowania, bo spadając z łóżka złamał sobie nogę.
Fajna historia, nie? Teraz zdecydujcie, czy lepiej się śmiać, czy płakać? :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
nie koniecznie osoby "chore" robią coś takiego. Takie mają upodobania i lubią to.
Jest to głupie, no ale cóż zrobić.
Czasem może ktoś w ten sposób chce poznać coś nowego, dotąd nieznanego...
ohyda..
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
A co do tych zjawisk, to dla mnie to nie jest do końca normalne...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Był sobie facet, chyba w USA, który uprawiał seks z osobami zmarłymi [czyli nekrofil].
Pewnego razu robił to z jakąś kobietą, która nagle się obudziła. Koleś się przestraszył, bo nie był do takiej sytuacji przygotowany i spadł z łóżka. Później sąd się zastanawiał jaką karę mu wymierzyć. Nie mógł go skazać za nakrofilię, bo ta osoba ożyła, za gwałt też nie, no bo on myślał, że ona nie żyje. W końcu dali mu ileś tam odszkodowania, bo spadając z łóżka złamał sobie nogę.
Fajna historia, nie? Teraz zdecydujcie, czy lepiej się śmiać, czy płakać? :P
Raz widzialam jak sąsiad mojej przyjaciółki która mieszka na wsi bzykał sobie koze na łące oo ja zaczelam się tak śmiać że mnie zbierali z ziemi znajomi :)
no cóż pan w sędziwym wieku ma wielkie kłopoty z alkoholem i nigdy nie miał żony ani podobno kobiety:) wieć może wyznaje regułe "potówr nie potwór byle miał otwór"
Przepraszam za mój ordynalny post :P
poniosło mnie:P
Zdeka mi się nie chce wierzyć że w USA go nie skazali bo nawet jeżeli nie było wcześniej takiego procesu to tam istnieje sądownictwo precedensowe i ten proces by taki był :|
A ja nie wiem, co się później wydarzyło. Pewnie go skazali za gwałt.
buziak napisał/a:
Raz widzialam jak sąsiad mojej przyjaciółki która mieszka na wsi bzykał sobie koze na łące
O matko... xD
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum