Posty typu "jak wyżej", "jestem na nie" i inne takie które nic nie wnosza do tematu do tej pory były tylko kasowane :)
Teraz po 3 upomnieniu będe wrzucała warna :)
Bo inaczej się nie da. Są osoby które notorycznie to robią:) i trzeba chodzić po nich i "sprzątać"
Prosze o dawanie dłuższych i sensowniejszych wypowiedzi co w obrazowy sposob lepiej przedstawi swoje stanowisko oraz poprawi klase forum a nie tylko sam spam:):)
Strasznie denerwujące są takie postu. Najzwyczajniejsze w świecie nabijanie postów.
Może gdy ktoś w koncu dostanie warna zacznie pisać normalnie :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Tak jak wspomniał buziak unikajmy spamu... wypowiedzi jak to zwykło być w dyskusji powinny być poparte odpowiednimi argumentami. Do tego niech na loczus.pl liczy się bardziej jakość niżeli ilość.
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
xD Nie no...co ja się będę powtarzał. Trzeba nabić posty, a że tutaj już nie ma co mówić...spróbuję się powtórzyć, ale ujmując wszystko w inne słowa o_O
No, no...można by od razu wprowadzić karanie warnami, ot tak, żeby wyjść bardziej surowo. Albo po prostu jak najszybciej pozbyć się osób, które opierają się tylko na czyimś zdaniu (pisząc właśnie posty typu "jak wyżej", to jednoznacznie mówi, że ktoś ma zupełnie takie samo zdanie...a to trochę nietypowe dla człowieka asertywnego ;) Widać ludzkość przestaje być asertywna ), i jeszcze nic poza tym, że nabijają licznik.
Ale czy na prawdę trzeba w ogóle patrzyć na ilość napisanych postów? Lepiej spojrzeć na ich jakość...przecież to można w profilu sprawdzić, ażeby pokazało posty użytkownika ;)
_________________ Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł kiedy będzie chciał.
Tchórz nie zazna życia,
Bohater nie zazna śmierci...
Nie, myślę, ze to jest zły pomysł. Przecież jest dział 'zabawy', gdzie czasem wystarczy jeden wyraz.
Lepiej zaostrzyć kary. Po jednym warnie osoba powinna zrozumieć swój błąd. :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie, myślę, ze to jest zły pomysł. Przecież jest dział 'zabawy', gdzie czasem wystarczy jeden wyraz
jest taki dział tylko np na innyvh forach dodaje się wtedy np jakieś znaczki do wyrazu typu ++++ czy coś innego i wtedy to się publikuje albo emotki badz strzałeczki
akurat to jest taki dział gdzie nie wymaga specjalnego pilnowania
a nie chce też od razu karać użytkowników gdyż jest jedno ale:)
forum się rozwija i nie może sobie na tym etapie pozwolić na grymaszenie i przebieranie w użytkownikach:)
co za tym idzie:) często po takim warnie za niby spam strzeli taki user focha i się tu nigdy nie pojawi
A co za problem wpisać te znaczki, albo chociaż spacje do postów w normalnych działach? Są też osoby, które do swoich odpowiedzi dodają miliony kropeczek, kreseczek :)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
A co za problem wpisać te znaczki, albo chociaż spacje do postów w normalnych działach? Są też osoby, które do swoich odpowiedzi dodają miliony kropeczek, kreseczek :)
może to nie jest problem ale np nie będzie można wpisac wyrazu tylko "jak wyżej" czy "ja ez' i innych takich. A to może zmobilizować kogoś do napisania czegoś wiecej;)
na niektórych forach są też ograniczenia co do ilości emot w poście ale myśle ze to nie jest konieczne;)
Dokładnie. Bo to naprawdę jest bez sensu, kiedy ktoś nie potrafi się wypowiedziec i kopiuje wypowiedz innej osoby, dodając tylko, że się zgadza.
Jaki wyraz i jakie znaczenie ma taka wypowiedź ?
Chyba tylko nabijanie postów.
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-01, 22:25
Krótkie posty zwane "flood". Za taki czyn, trzeba karać warnami. To jest forum, a nie czat. Oczekujemy w miarę zasadniczej i obszernej odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum