A może napiszesz co¶ o sobie? Sk±d jeste¶? Jak masz na imię? Ile masz lat? Jakiej muzyki słuchasz? Czym się interesujesz? ect.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
WifeOfDevil mam na imię Agnieszka.. :)
hmm.. nom muzyki słucham prawie przez cały czas, a różnej słucham r&b, rock, pop, techno
a naj sie interesuje ksi±żkami, filmami, internetem.. leniwa jestem co do tego.. nie chce mi sie ruszać z domu czasem , no ale jak już to spotkania ze znajomymi, rower, rolki.. hmm..nie wiem co jeszce napisać
nie chcę zbyt wiele o sobie ujawnić
mam nadzieję że przyjmiecie mnie ciepło na tym forum..
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum