Ja zazwyczaj staram się robić czytelne i tyle. Czasem jakieś kolory, żeby zeszyt ładniej wyglądał ;) Bo ja słuchowcem jestem.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Na początku roku szkolnego pisze ładnie, starannie, podkreślam tematy, a za jakiś miesiąc... bazgroły, których się nawet doczytać nie mogę xD
mam tak samo, mam tak samo ;D Moniko nie odgapiaj ode mnie
tyko u mnie to wygląda tak że przez ten pierwszy miesiąc staram się żeby zeszyt wyglądał łanie, piszę ładnie i staram się, podkreślam tematy. A później to już pisze byle jak (ale nie bazgroły, bo ogólnie to mam ładne pismo więc bazgroły mi nie wychodzą)
Ale zazwyczaj staram się pisać ładnie bo później lepiej mi się czyta lub uczy z takiego zeszystu gdzie wszystko jest (w miarę) schludnie napisane.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
słuchowiec jestem i tyle notatki za staranne nie są ale i tak z lekcji dużo pamiętam . w notatkach mam to co baba karze napisać i kilka informacji nic więcej,
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
Ale zazwyczaj staram się pisać ładnie bo później lepiej mi się czyta lub uczy z takiego zeszystu gdzie wszystko jest (w miarę) schludnie napisane.
Nie no, ja też i dlatego później wszyscy pożyczają ode mnie zeszyty, bo Monika ładnie pisze xD Ja właśnie jestem wzrokowcem i muszę mieć ładnie w niektórych zezytach, np matma ;]
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja właśnie jestem wzrokowcem i muszę mieć ładnie w niektórych zezytach, np matma ;]
A ja w matmie zawsze mam nabazgrane i pokreślone. Jedyny zeszyt, którego nie umiem schludnie poprowadzić ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Staram się notatki prowadzić ładne, tematy zawsze podkreślone. Najważniejsze pojęcia także lubie podkreślić. Nie wyobrażam sobie żebym miała zaniedbany zeszyt. A co do notatek z matmy- mi także trudno utrzymać ład w zeszycie :)
Ja tam notatek raczej nie robię.
Bo u nas nie są potrzebne.
Przed sprawdzianem uczę się z podręcznika a jak się okazuje, że potrzebne sa też informacje poza to wtedy kseruje notatki od przyjaciółki :)
Robię notatki, bo z podręczników wiele bym się nie nauczyła, no może ewentualnie na 2. Staram się robić je tak żebym później nie miała problemów z odczytaniem, ale nie dbam jakoś szczególnie o estetykę.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Na początku roku szkolnego pisze ładnie, starannie, podkreślam tematy, a za jakiś miesiąc... bazgroły, których się nawet doczytać nie mogę xD
o tak np teraz już mam w zeszytach tragedie, jedynie od wosu i polskiego zeszyty jakoś wyglądają a najgorsza chyba religia bo tam jest bardzo kolorowo, pusto i nieczytelnie ^^.
_________________ Z Tobą chcę budzić się.
Przy Tobie ronić łzy,
o Tobie w nocy śnić i przysiąc mogę Ci
nie zmieni tego nikt.
A ja piszę szybko i dość czytelnie, więc jestem w stanie zanotować praktycznie wszystko, co było powiedziane. Zawsze mam jakiś kolorowy długopis, najczęściej czerwony i część słów, albo podtytułów jest napisana nim, robię też dużo schematów na bieżąco.
Dlatego dużo osób je ode mnie pożycza i kseruje, co mnie czasem drażni, czasem nie, ale raczej nie odmawiam, nawet jak wyczuwam w tym jakąś niesprawiedliwość, bo mi to w jakiś sposób schlebia (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ode mnie tez dużo osób pożycza zeszyty i tez czasem mnie to drażni. Bo jest sobie osoba, która olewa i nie notuje, a potem powie, ze nie zdążyła... No, ale pomagam ludziom ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum