_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
hmm ankieta, tylko że każdy będzie chciał co¶ innego :) ale tak czy siak pewnie ciężko będzie doj¶ć do porozumienia :)
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszcz± oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Ankieta nie jest złym pomysłem, tylko najpierw trzeba wybrać opcje do tej ankiety, czy jak to się tam nazywa.
buziak napisał/a:
Może co¶ ciemnego np?
dlaczego ciemne? bo zauważyłam że wiele for ma własnie raczej jasne kolorki- a tak to bysmy się troche odróżniali :)
Jestem za.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ankieta? Po co? Udziela się może 5 osób i każda z tych 5 osób zagłosuje na co innego.
Według mnie wła¶nie admin jest od takich decyzji, a my możemy tylko go naprowadzić co nam się podoba ;)
Też jestem za czym¶ ciemnym.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Mi tam się wiele podoba, byle wygl±dało to tak przejrzy¶cie (nie wiem jak to okre¶lic:P) W sumie może być ciemne, ale bez przesady. Bo takie całkiem ciemne też ładne nie jest. Ale ja tu nie decyduje, wiec mniejsza z tym^^
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Ciemne, ciemne my¶li. MAM! SUB BLACK jest ciemny :D
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszcz± oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum