Moim zdaniem przydałyby się nam dwa dodatkowe działy, a mianowicie: `Sport` oraz `Wiara i filozofia`.
Wypowiadajcie się na ten temat.
A może macie własne propozycje na nowe działy i ich nazwy?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ostatnio chciałam załozyć pewien temat, ale nie znalazłam działu do którego by pasował, więc nie założyłam. Już nie pamiętam jaki to miał byc temat.
A co do działów 'Sport' i 'Wiara i filozofia' to jestem jak najbardziej za (:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
za wiarą i filozofią jestem. A do sportu to sama nie wiem, nie głosowałam na niego, bo moim zdaniem ruchu w tym temacie zbyt dużego nie było, nie ma chłopów, a my baby może i byśmy coś tam popisały ale czy dużo(?).
Większość decyduje więc głosować, nie jestem wrogo nastawiona do niczego;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
a my baby może i byśmy coś tam popisały ale czy dużo(?).
No ba xD Nie znasz naszych możliwości xD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja powiem tak: dział sport był wcześniej, lecz zostal usuniety z powodu małego zainteresowania- a jak na razie nie widze zbyt dużo tematów z tej tematyki. Tak też można się spodziewać że zbyt często pisać tam nie będziecie.
Dział "wiara i filozofia" hmm jak chcecie- ale czy takie rozdrabnianie jest dobre? jak kto woli :]
I koniec ankiety
Wstydzilibyście się, na tylu użytkowników tylko 10 głosów...
Większość zdecydowała, że dobrze byłoby wprowadzić nowe działy.
Ja myślę, że to dobre rozwiązanie, bo właśnie przejrzałam forum i naprawdę znalazłam dużo tematów dotyczących kościoła.
Mam nadzieję, że Admin w najbliższym czasie zapozna się z wynikami przeprowadzonej ankiety i podejmie ostateczną decyzję ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Mam nadzieję, że Admin w najbliższym czasie zapozna się z wynikami przeprowadzonej ankiety i podejmie ostateczną decyzję ;)
Hohoho. Chyba sobie jeszcze poczekamy
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A co do działu- świetnie, bardzo się cieszę. Tylko teraz moderatorzy- do dzieła. Trzeba zrobić porządek :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum