Sama nie wiem co mam robić . Tak mi się nudzi,ze szok. Miałam wyjść z paczką ale każdy z nich ma dziewczynę czy chłopaka więc czuję się jak piąte koło u wozu. !! . ;((((( .
Z przyjaciółką też się pokłóciłam, bo totalnie mnie olewa . ;( .
Z nudów aż płaczę .
Czytać mi się nie chce, a ni oglądać telewizji .
A wy co robicie nudząc się i czując się beznadziejnie ? . ;(( .
A wy co robicie nudząc się i czując się beznadziejnie ?
Bardzo rzadko się nudzę, ale myślę, że jest wiele rzeczy, które mogłabyś zrobić. Chociaż jeśli do tej sytuacji dochodzi poczucie beznadziejności, to z tą rozrywką może być różnie, bo wtedy zazwyczaj człowiekowi nic się nie podoba.
Moich kilka propozycji to: poeksperymentowanie w kuchni, obejrzenie jakiegoś filmu, niekoniecznie w TV, pójście na zakupy, zrobienie serii ćwiczeń, pogodzenie się z przyjaciółką i zrobienie czegoś wspólnie. To wszystko zależy od tego, co kto lubi.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
już dawno się nie nudziłam:) ale żeby ciekawie urozmaicić sobie czas to: czytam książki, uczę się, ćwiczę fizycznie, udaję że sprzątam na biórku na którym no i tak zawsze jest brudno, rozmawiam z którymś z domowników, wychodzę do ludzi:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Słucham muzyki, gram w jakieś głupawe gierki we flashu, idę z kimś na piwo, czytam, idę do bukmachera :P
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Ahh, jak ja bym chciała mieć więcej wolnego czasu...
Z przyjaciółką się pogodzisz, a co do tych chłopaków, to nie przejmuj się. Dziś czułam się tak samo, ale szybko mi przeszło. Nie ma co się takimi rzeczami przejmować, jeszcze masz czas ;)
Co do czynności, to możesz poczytać jakąś fajną książkę, obejrzeć film (albo kabaret na poprawę nastroju ), posłuchać muzyki, może w jakąś gre na kompie pograć?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
ja sobie ucinam chwilki w internecie, czytam książki (mam kilka jeszcze w kolejce, tylko czasu mało), uczę się (no, po prostu czytam podręczniki do przodu, bo są szalenie interesujące), oglądam filmy (tu też mam duże zaległości i nigdy nie wiem, co mam ochotę w danej chwili obejrzeć -- za duży wybór), wychodzę na piwo, albo grzane wino (zwykle ktoś się znajdzie), albo wdaję się w godzinne pogaduchy tudzież inne czynności z ukochanym (albo gotujemy, sprzątamy, robimy coś razem).
zawsze mam też opcję -- wyjść na spacer, biorę tylko iPoda i bardzo się uspokajam
ale to tylko takie standardowe czynności, zwykle pomysłów mi nie brakuje.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ja jeszcze jak nie mam co robić to tłumaczę piosenki
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 15:50
Mi jak się nudzi to siedzę, na internecie, oglądam telewizję, rysuję i pakuję. Nic innego raczej w wolny czas nie mam do roboty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum