pytanie brzmiało "O co chciałbyś/chciałabyś zapytać Boga?" a nie "co zrobiłabyć ze swoim pytaniem".
Proszę czytać uważnie i odpowiadać sensownie.
Tak jest
Zakładając, że Bóg to taki facet/kobieta, który stworzył/-a świat i biorąc pod uwagę chrześcijańską wizję Boga, to zapytałabym dlaczego człowiek mimo swoich wynalazków nadal nie rozumie wielu podstawowych rzeczy i sam sobie szkodzi oraz czy kiedykolwiek to się zmieni.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
chciałabym zapytać o wiele...
myślę że dlaczego nie daje człowiekowi dokładnych zasad co można a co nie można z dokładnym wytłumaczeniem dlaczego. Jest bardzo wiele rzeczy, sytuacji kontrowersyjnych, które nie są dobrze wyjasnione, które wywołują spory, czy to grzech czy nie, a jeśli tak to nie wiadomo dobrze dlaczego...
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
ja bym zapytał jak BlackSmile: co jest po śmierci
Buka czy ty myślisz że problemy dotykają tylko ludzi wierzących ?? nie, wszystkich
wiara pomaga je przezwyciężyć
Buka czy ty myślisz że problemy dotykają tylko ludzi wierzących ??
a napisałam gdzieś że TYLKO ludzi wierzących?
niestety ja spotykam się zbyt często z takim czymś co opisałam na samym początku. Owszem ludzie niewierzący też mają problemy.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum