Na dyskotece? Podczas tańca? Nic ;p Tańczyłabym dalej. Jednak np, tak w szkole, albo gdzie kolwiek, to pewnie zrobiłabym mu aferę. Bo nie lubię się czuć jak jaki¶ przedmiot.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Zależy, czy jest to przypadkowy facet, czy akurat ten, z którym się bawię na danej imprezie;)
Poza tym 'łapać' a 'klepać', to różnica;)
Klepanie jest dozwolone, ale nie dla nieznajomych, no;)
A za łapanie kto¶ może dostać^^
Chyba, że to pieszczoty;p
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Na dyskotece? Podczas tańca? Nic ;p Tańczyłabym dalej. Jednak np, tak w szkole, albo gdzie kolwiek, to pewnie zrobiłabym mu aferę. Bo nie lubię się czuć jak jaki¶ przedmiot.
szczerze mowiac to ja nie luie jak facet obcy mnie w tancy dotyka....
ok talia ramia to tak;)
ale nie lubie gdy mnie chwyta tymi erotycznymi ruchami np za biodra czy brzuch...- wkurza mnie to i brzydzi :P
jaka w tańcu to nic ale na ulicy, w szkole lub gdzie¶ indziej to takiego li¶cia by zarobił ze by mu szczęka z zawiasów wypadła i do tego jeszcze afera na max ;]
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
Oj na dyskotece kidys koledze przez takie cos zaje... uderzylam go do¶ć mocno... bez zastanowienia sie odwrocilam i nie patrzyłam kto tylko trzasnełam...
Nie lubie jak mnie ktos maca... czy cokolwiek mi robi... przewrazliwiona jestem na punkcie dotyku.
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
KaSiuLLka, dla Ciebie to moze i przytulanie sie....
a gdyby Ci n reke wsadzil w sodnie lub pod kiecke?? tez by to bylo dla Ciebie nic nieznaczce?? :/
Widac, ze nic nie wiesz o zyciu...
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
A u nas w szkole dużo chłopaków klepie dziewczyny po pupie. Kiedy jest to mój kolega, nie mam nic przeciwko, żartujemy sobie - jest ok. Ale kiedy jaki¶ obcy, albo taki, którego nienawidzę mnie klepnie to się na niego wydzieram, tak, że już nigdy do mnie nie podejdzie
_________________ ''Zasn±ć w delikatnych objęciach snu.
Pogr±żyć się w idealnym ¶wiecie pełnym dobra, w którym nie ma miejsca dla zła.
Żyć jaw±.''
Jakby mnie co¶ takiego spotkało, to awantura gotowa. Kole¶ by dostał w dziub bez zastanowienia, spalił się ze wstydu, bo ja przedstawienia potrafię robić niezłe i następnym razem, jak będzie chciał zrobić co¶ podobnego, pomy¶li... ;D
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum