Matematyka: 4
Polski: 4
PO: 4
Religia: 4
Fizyka 4 (i jestem z siebie dumna )
Chemia: 5
W-f: 5
Angielski: 4
Biologia: 3 (u tej nauczcielki 3 jest jak 5:P)
Historia: 4
Francuski: 4+ (nie znosze tego języka:/)
Geografia: 5
WOK: 5
Informatyka: 4+ (na koniec trzeba sie bardziej postarac:P)
Przedsiębiorczo¶ć: 4
Ogólnie jestem zadowolona, jakbym miała tak na koniec roku to bym była bardzo zadowolona, ale szanse marne:P
A na nowy semestr dostałam dzi¶ 3 z majcy :|
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Polski - 4
Angielski - 4
Niemiecki - 4
Matematyka - 4
Biologia - 5
Chemia - 4
Fizyka - 4
Geografia - 5
Historia - 4
Wok - 5
Po - 4
Informatyka - 5
Wf - 5
Religia - 5
Moje oceny ^^ Cieszę się z nich, ale wiem, że może być lepiej ^^
Chociaż, nowy semestr zaczęłam Ľle... Dzi¶ dostałam 2, 2, 3 i 5. Zauważyłam, że jak dostaję jakie¶ oceny to hurtowo ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Dzisiaj przeżyłam szok, bo dostałam 5 z histy i 5 z bioli, a to naprawdę jak na mnie wręcz niemożliwe.
Buka napisał/a:
nie chciałam do odpowiedzi i¶ć :D
Buntowniczka z wyboru?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
stwierdziłam że lepiej siedzieć i dostać 1 niż stać przy tablicy i dostać 1 :)
tez tak chciałam, i tez z fizyki:P kłóciłam sie z babk± ze nic nie umiem w ławce przez jakies 10 min, ale ona jest głupia i zamiast wpisać mi to 1, wzieła mnie do tablicy i cóż... wyci±gnełam na dopa:P W sumie to czasem lepiej jest isc do tej odpowiedzi i moze się uda wyci±gn±ć na to 2:P
A jak to się mawia w naszej klasie: dobry dop nie jest zły:P
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Ja zawsze chodziłem do tablicy, nawet jak nic nie umiałem (a że w domu się nie uczyłem, więc to było notoryczne^^) Jednak wodolejstwo często się sprawdzało i zazwyczaj "nie mówi±c nic, ale mówi±c dużo" dostawałem trójczynę
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
A ja nie rozumiem jak można nie i¶ć do odpowiedzi. Jak już naprawdę nic nie umiesz, to ratujesz przynajmniej resztę klasy, klepi±c co¶ bez sensu. A jeżeli kto¶ jest do tego jeszcze inteligentny, to na dopa na pewno wyci±gnie. U mnie nauczyciele powtarzaj±, że zupełnie inaczej traktuj± wyj¶cie do odpowiedzi, niż w ławce powiedzieć, że się nie umie.
Na jednym przedmiocie u mnie jest tak, że gdy idziesz do odpowiedzi, za sam± odpowiedĽ która jest godzina można dostać czwórkę ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum