Kolor moich oczu nazywam burym ;] Mają coś z zieleni, a poza tym są szare.
Ale bardzo je lubię, uważam je za najpiękniejszą część mojej twarzy ;] W końcu oczy są odzwierciedleniem duszy
Chciałabym mieć czerwone oczy, ale to raczej niemożliwe
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja mam piwne oczy chociaż jak się dobrze przyjrzeć są jakby lekko żółtawe :). Na prawej tęczówce mam charakterystyczną czarną kropke.
Własciwie nie mam nic do koloru swoich oczu jednak najbardziej podobają mi się zielone tęczówki :).
Moje oczy są dziwne a zarazem jedyne. Każdy kto tylko na mnie spojrzy widzi tylko.. oczy. Czasem to staje sie wrecz irytujace. Ale nie oddałabym ich za zadne skarby ;)
_________________ Tylko głupiec mógłby pokochać anioła z marzeń sennych.
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-30, 12:22
Ja mam niebieskie oczy i takie mi się podobają. Nie chce żadnych zmian.
Ja mam niebieskie, ale takie nie szaroniebieskie tylko typowo niebieskie. Podobno wygląda to fajnie w połączeniu z moimi dość ciemnymi włosami:P Kiedy jestem w słabo oświetlonym miejscu, tzn jest takie "żółte" światło, często słyszę "ale ty masz zielone oczy!" i jak jestem w takim miejscu to moje niebieściutkie oczy wyglądają na zieloniutkie I podobają mi się, ludzie tez często chwalą. Ale to sam kolor, a ogólnie oczy chciałabym miec troszkę większe, i rzęsy chciałabym mieć dłuższe:P
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Jestem posiadaczką dużych, zielono-szarych oczek. Obwódka jest lekko szara. Rzęsy bym chciała mieć także nieco dłuższe. Taki przykład. Jak jestem zapłakana to moje oczy są całe zielone. Podobają mi się :)
ja mam oczy ciemne zielone x3 które aczkolwiek pod chyba wpływem światła czy czegoś pod słońce czy coś na zdjeciach jaśnieją i mają taki ach kolor x3 oO
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
A ja mam oczęta cieeemno brązowe ... ponoć niektórym się podobają ... mi też xD
A tak ogólnie to bardzo podobają mi się zielone i to bardzo ciemno zielone ...
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum