Macie odtwarzace mp3?
Jak tak to jakie?
Warto je polecić?
Jakieś plusy czy minusy?
No to jeśli chodzi to ja mam obecnie czarną mp3 Zen Creative.
Jest dość fajna.
2GB pamięci, ładuje się ją za pomocą kabla USB podłączonego do kompa.
Bateria trzyma 2 godziny.
Jedyny jej minus to brak wyświetlacza.
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy są komediantami :..
mam mp4, 2 GB pamięci, firmy nie pamiętam, ale działa czyli jest ok;) tylko że słuchawki zaczynają mi nawalać, ale nie ma co się dziwić bo muzyka cały czas z nich leci;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja mam mp3 w telefonie
Jedynym tego minusem jest to, że mam kartę pamięci tylko 1GB i mi się nie wszystko co bym chciała mieści ;]
A poza tym ja szybko psuję słuchawki. Ale dla mnie telefon jest najporęczniejszy, nie muszę tachać oprócz niego jeszcze odtwarzacza mp3..
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mam odtwarzacz mp4 ale firmy nie pamiętam. Bawiłam się może 2-3 razy i gdy mi się po tym znudził to wrzuciłam do szuflady- a teraz nie wiem gdzie leży. Kompletnie zapomniałam.
W telefonie mam też odtwarzacz mp3 którego nie używam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum