Sama noszę okulary, więc dziwne by było, jakby mi przeszkadzało...
Chociaż dużo bym dała, żeby ich nie nosić. Potrafią nieraz uprzykrzyć życie...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mam wadę wzroku, ale w okularach czuję się głupio, sztywno, po prostu jak debil.
I idealnym rozwiązaniem okazały się soczewki :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Sama mam wadę wzroku i nie lubię okularów, dlatego noszę soczewki, ale u innych osób jest mi to obojętne.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
noszę okulary do kina, oglądania telewizora, komputera. nie mam aż takiej wady, żeby nosić je cały czas. za to kupiłam sobie bardzo stylowe obrawki, więc nie wyglądam jak Ula z serialu Brzydula, tylko faktycznie wyglądam tak, że czuje się w nich komfortowo i nie jest mi wstyd je nosić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum