znam pewien sposób na opalone ciało, a więc kiedy jest największe słońce wchodzimy na dach jakiego¶ budynku, najlepiej blaszanego, smarujemy całe ciało rop± naftow± i tak się opalamy a tak na poważnie to najlepiej się opala nad wod± :)
znam pewien sposób na opalone ciało, a więc kiedy jest największe słońce wchodzimy na dach jakiego¶ budynku, najlepiej blaszanego, smarujemy całe ciało rop± naftow± i tak się opalamy
tak to chyba kiedys robiono..
np pracownicy budowlani :)
ale to chyba im male plamki powstawaly jak ropa byla nieczysta
dlatego ja bym nie polecila takich hardcorowych sposobow..
najlepsza opalenizna?
to poruszac sie na sloncu :)
Hm... Jak jest pogada to oczywi¶cie niezdrowe i rakotwórcze słońce preferuję, a co tam!! A jak nie to raczej jakies kremy br±zuj±ce (nivea) Ale tylko delikatnie, zeby potem nie mieć przezwiska "br±zowa" ;)
_________________ Bo życie obok, lecz nie z NIM boli najbardziej.
Może to dziwne, ale jeszcze nigdy nie bylam na solarium. I nie wybieram się.
Mam jasn± karnację, ale słoneczko lubi mnie chwytać w lato ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum