Haha, ewentualnie zmniejszyłabym sobie piersi;)
Jestem zwolenniczką naturalnej urody:)
Każdy, KAŻDY, kiedyś się zestarzeje, po co z tym walczyć?:) To jest normalne:) Przecież nikt nie patrzy na starych ludzi, jakby byli ufoludkami. To normalna kolej rzeczy:)
Po co się podkładać pod skalpel? To jest bez sensu:)
Zwłaszcza, że czas lekarze zawodzą i jest jeszcze gorzej, niż było:)
Imo, nie warto:) Natura dała nam to, co mamy, po co się z nią kłócić?:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Ja myślę, że to nie takie proste, ktoś może faktycznie potrzebować takiego zabiegu. Raz, że ze względów zdrowotnych, np. jakieś poparzenia.. no to wiadomo. Ewentualnie w wypadku, jeśli ktoś bardzo cierpi z powodu tego, co mu natura dała (; cos zwracajacego uwage, szpecacego. wtedy.. czemu nie? ale z powodu zachcianek? w sumie tez mozna, byleby nie za czesto, poza tym faktycznie o wiele lepiej, jak jest naturalnie. tylko do niektorych to nie dociera.
Szczerze? W ogóle mnie to nie obchodzi, czy ktoś ma sztuczny nos czy piersi.
Ma kasę i chce się zmienić- to proszę bardzo. Nie moja kasa, nie moje ciało, nie mój wybór- tylko danego człowieka.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ja bym sobie nigdy takiej operacji nie zrobiła. Po co? Natura mnie obdarzyła taką, a nie inną urodą i po co zmieniać? inne mam zdanie, jeżeli komuś się zdarzy jakiś wypadek i operacje jest niezbędna.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Hmm.... Osobiscie nie zrobila bym sobie takiej operacji, ale jezeli komus poprawi to jego samoocene, ma kase i ochote- prosz bardzo, napewno nie mam nic przeciwko takim zabiegom patrząc od zewnątrz.
_________________ "I cry, when angels deserve to die"
co sadzicie o tego typu medycynie estetycznej i sztucznym pieknie:)
nie przeszkadza mi że ktoś poddaje się takim zabiegom.
buziak napisał/a:
czy sami zdecydowalibyscie sie na taki zabieg:)?
Zdecydowanie nie. Ale są takie sytuacje że taka operacja jest niemal konieczna. Gdy ktoś ma np nie równe przegrody nosowe to taka operacja jest zalecana za względów zdrowotnych . Takiego typu sytuacjami są też np oparzenia itp.
Ale biustu, nosa, ust nigdy bym tak bez słusznego powodu nie zoperowała.
Mój wygląd nie podoba mi się zbyt bardzo ale trzeba się zaakceptować, taką jaką się jest
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum