Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Opisy gg
Autor Wiadomość
Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-11-07, 22:50   Opisy gg

Na każdym forum taki mało interesujący temat jest, a u nas jakimś cudem nie było:)

Czy takowe ustawiacie?
Przykłady waszych ulubionych poproszę;P

Wszystko o opisach, jaki obecnie macie, jakie was wkurzają itp itd

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

14.64 Punktów
Wysłany: 2008-11-08, 08:28   

Może właśnie dlatego nie było tego tematu na naszym forum, ponieważ tak jak napisałaś jest mało interesujący :)

Od dłuższego czasu nie zmieniałam opisu o cały czas mam " Mój! :**:**". I tylko tyle :)
Kiedyś co chwilę zmieniałam opisy... To z jakieś stronki wzięłam, to od kogoś odpisałam, to pisałam coś z głowy, gdzie jestem, co robię... A po co to komu wiedzieć :D i zrezygnowałam z tego :P
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-11-08, 11:26   

Nigdy nie ustawiam opisów, a przynajmniej bardzo rzadko.
Zawsze siedzę na niewidocznym. Jaki jest sens bawienia się w ustawiania opisów: że kogoś kocham, że szkoła jest głupia? Albo innych filozoficznych tekstów :-P

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

nataszka 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-08, 12:52   

Ja tam lubię mieć ustawiony opis.
Najczęściej są to cytaty z piosenek lub jakieś "złote myśli". Ale jak kto woli ;))
Mój ulubiony? "...Licze gwiazdy. Piłka ponad murem. Mistrzostwo świata!"

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-11-08, 14:05   

A ja czasem mam hjakiś opis, ale nie zmieniam ich jak rękawiczki (czyt. co 5 minut inny)
Kiedyś gdy pierwszy raz usłyszałam i od razu zakochałam się w pewnej piosence miałam przez dłuższy czas taki opi "Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam". No i ustawiając opis zazwyczaj wstawiam jakieś sentencje wynalezione gdzieś, które mi się podobają i pasują do mojego nastroju i sytuacji w danym momencie. I do ustawiania opisów nic nie mam.
(Ale wkurza mnie gdy ktoś ma opis PoKeMoNoFaTy i wogóle słitaśny że aż się wymiotować chce. O, i śmieszy mnie jak ktoś ustawia opisy typu "Kocham kogośtam")

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-11-08, 19:22   

Czasem mam, czasem nie. Najczęściej jakieś cytaty, jak znajdę jakieś fajne. Albo linki do fajnych rzeczy. Czasem sama coś wymyślam, jakieś wyrażenie burzy myśli w mojej głowie.
Jakich opisów nie lubię? Takich, jak ma moja jedna koleżanka - dwa słowa, w ogóle ze sobą nie związane, kropka i czasem wykrzyknik (w ogóle niecierpię, jak ktoś stawia po kropce wykrzyknik). Np. ,,poetycka miłość.!". Oczywiście na widok PoKeMoNkOffYcH opisów aż mnie mdli (no, może z jednym małym wyjątkiem :-P ).
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

Aniołek 
Optymistka^^

Buziaki: 1/4

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-11-08, 21:11   

Koffusiam Cię mój miśq. KCA 4ever :*********

dwa tygodnie później

Koffusiam Cię mój miśq. KCZ 4ever :******

trzy tygodnie później..

Koffusiam Cię mój miśq. KCI 4ever :******

Uwielbiaaam to! Takie opisy pomagają mi uwierzyć w to, że jestem chyba w miarę normalnym człowiekiem.
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

nataszka 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-08, 21:15   

Zgadzam się z Aniołkiem Mnie rozwala też jak niektórzy rozpaczają... Chłopak był z dziewczyną tydzien góra dwa. Skonczyło się i opisy : "Moj sens życia odszedł wraz z Nią". "Nie mam po co żyć",

Miu 
miętowo-czekoladowa

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-10, 22:42   

Ja zawsze lubię mieć jakiś opis, ale czasami mam jeden przez tydzień, dwa. Czasami da się poznać po czyimś opisie w jakim jest nastroju. Nie toleruje tylko tych które są rozciągnięte w pionie.

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 10:43   

Mój teraźniejszy opis "Jeśli już wiesz,na czym stoisz,upewnij się jeszcze obok kogo<
Pasuje do mojego obecnego nastroju, trwającego już parę dni:)

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 17:21   

Bardzo rzadko ustawiam sobie opisy (muszę być naprawdę bardzo przybita -- wtedy sięgam do skarbnicy smutnych cytatów jaką jest anathema). W sumie to chyba jestem na to za stara (:

Bardzo bardzo denerwują mnie opisy w stylu "złote myśli" (a najgorzej jak są w jakimś dziwnym języku i nikt cytatu oprócz autora oczywiście nie rozumie, no ale zawsze można się pochwalić znajomością czegoś egzotycznego, nie? brr), a jeszcze chyba bardziej opisy dotyczące tego, co się w danej chwili robi ("kąpciam się", "jem obiadek", "na spacerku z krzysiem") z obowiązkowym zdrobnieniem, oczywiście.

W zasadzie to lubię tylko jak jest coś naprawdę zabawnego (a to się zdarza), albo ewentualnie ktoś pisze, do kiedy go nie będzie (chociaż opis "za tydzień wracam" przez cały tydzień nie świadczy specjalnie o bystrości autora).

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 18:00   

Ja wam zacytuję bezsensowne opisy ludzi z mojego gg, którzy aktualnie takowe mają:
,,.chOra ;( ."
,,^^ *: . . . UrOdZiNkIi . . . :* ^^"

Teraz perełka:
,,PrÓbUjąC mNiE pRzEkOnAć.. Że ZaUrOcZyŁaM SiĘ ^^ "

,,baseniQQ. | ;((" <opis chłopaka (!)>

Nie ma to jak pokemony na gg ^^
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 18:30   

chwała bogom, że nie mam znajomych, którzy używają pokemonowego pisma ((:

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 18:40   

lisette napisał/a:
(chociaż opis "za tydzień wracam" przez cały tydzień nie świadczy specjalnie o bystrości autora).

Haha xD

Cytat:
W zasadzie to lubię tylko jak jest coś naprawdę zabawnego (a to się zdarza)

Ja zawsze lubiłam czytać wymysły mojej znajomej, która umieszczała naprawdę zabawne i inteligentne opisy na gg.

A ja usuwam ludzi, którzy używają takiego pisma. Po co trzymać ich na liście, jak i tak się z nimi nie dogadam, bo nie potrafię tego czytać?

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-11-11, 18:42   

BlackSmile napisał/a:
A ja usuwam ludzi, którzy używają takiego pisma. Po co trzymać ich na liście, jak i tak się z nimi nie dogadam, bo nie potrafię tego czytać?

Hehe, normalnie tak nie piszą, a zresztą rzadko z nimi piszę (najczęściej jak chcę jakieś pytania na sprawdzian ect. :mrgreen: ).

Odpowiedz do tematu