Może właśnie dlatego nie było tego tematu na naszym forum, ponieważ tak jak napisałaś jest mało interesujący :)
Od dłuższego czasu nie zmieniałam opisu o cały czas mam " Mój! :**:**". I tylko tyle :)
Kiedyś co chwilę zmieniałam opisy... To z jakieś stronki wzięłam, to od kogoś odpisałam, to pisałam coś z głowy, gdzie jestem, co robię... A po co to komu wiedzieć :D i zrezygnowałam z tego :P
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Nigdy nie ustawiam opisów, a przynajmniej bardzo rzadko.
Zawsze siedzę na niewidocznym. Jaki jest sens bawienia się w ustawiania opisów: że kogoś kocham, że szkoła jest głupia? Albo innych filozoficznych tekstów
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja tam lubię mieć ustawiony opis.
Najczęściej są to cytaty z piosenek lub jakieś "złote myśli". Ale jak kto woli ;))
Mój ulubiony? "...Licze gwiazdy. Piłka ponad murem. Mistrzostwo świata!"
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
A ja czasem mam hjakiś opis, ale nie zmieniam ich jak rękawiczki (czyt. co 5 minut inny)
Kiedyś gdy pierwszy raz usłyszałam i od razu zakochałam się w pewnej piosence miałam przez dłuższy czas taki opi "Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam". No i ustawiając opis zazwyczaj wstawiam jakieś sentencje wynalezione gdzieś, które mi się podobają i pasują do mojego nastroju i sytuacji w danym momencie. I do ustawiania opisów nic nie mam.
(Ale wkurza mnie gdy ktoś ma opis PoKeMoNoFaTy i wogóle słitaśny że aż się wymiotować chce. O, i śmieszy mnie jak ktoś ustawia opisy typu "Kocham kogośtam")
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Czasem mam, czasem nie. Najczęściej jakieś cytaty, jak znajdę jakieś fajne. Albo linki do fajnych rzeczy. Czasem sama coś wymyślam, jakieś wyrażenie burzy myśli w mojej głowie.
Jakich opisów nie lubię? Takich, jak ma moja jedna koleżanka - dwa słowa, w ogóle ze sobą nie związane, kropka i czasem wykrzyknik (w ogóle niecierpię, jak ktoś stawia po kropce wykrzyknik). Np. ,,poetycka miłość.!". Oczywiście na widok PoKeMoNkOffYcH opisów aż mnie mdli (no, może z jednym małym wyjątkiem ).
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Uwielbiaaam to! Takie opisy pomagają mi uwierzyć w to, że jestem chyba w miarę normalnym człowiekiem.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Zgadzam się z Aniołkiem Mnie rozwala też jak niektórzy rozpaczają... Chłopak był z dziewczyną tydzien góra dwa. Skonczyło się i opisy : "Moj sens życia odszedł wraz z Nią". "Nie mam po co żyć",
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Ja zawsze lubię mieć jakiś opis, ale czasami mam jeden przez tydzień, dwa. Czasami da się poznać po czyimś opisie w jakim jest nastroju. Nie toleruje tylko tych które są rozciągnięte w pionie.
Bardzo rzadko ustawiam sobie opisy (muszę być naprawdę bardzo przybita -- wtedy sięgam do skarbnicy smutnych cytatów jaką jest anathema). W sumie to chyba jestem na to za stara (:
Bardzo bardzo denerwują mnie opisy w stylu "złote myśli" (a najgorzej jak są w jakimś dziwnym języku i nikt cytatu oprócz autora oczywiście nie rozumie, no ale zawsze można się pochwalić znajomością czegoś egzotycznego, nie? brr), a jeszcze chyba bardziej opisy dotyczące tego, co się w danej chwili robi ("kąpciam się", "jem obiadek", "na spacerku z krzysiem") z obowiązkowym zdrobnieniem, oczywiście.
W zasadzie to lubię tylko jak jest coś naprawdę zabawnego (a to się zdarza), albo ewentualnie ktoś pisze, do kiedy go nie będzie (chociaż opis "za tydzień wracam" przez cały tydzień nie świadczy specjalnie o bystrości autora).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ja wam zacytuję bezsensowne opisy ludzi z mojego gg, którzy aktualnie takowe mają:
,,.chOra ;( ."
,,^^ *: . . . UrOdZiNkIi . . . :* ^^"
Teraz perełka:
,,PrÓbUjąC mNiE pRzEkOnAć.. Że ZaUrOcZyŁaM SiĘ ^^ "
,,baseniQQ. | ;((" <opis chłopaka (!)>
Nie ma to jak pokemony na gg ^^
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A ja usuwam ludzi, którzy używają takiego pisma. Po co trzymać ich na liście, jak i tak się z nimi nie dogadam, bo nie potrafię tego czytać?
Hehe, normalnie tak nie piszą, a zresztą rzadko z nimi piszę (najczęściej jak chcę jakieś pytania na sprawdzian ect. ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum