Wysłany: 2008-05-23, 14:45 Organiczenia co do zakladania tematow
Co o tym sadzicie:)???
Uwazam iz np to by byl dobry pomysl (ktory wykorzystywany jest tez na innych forach) ze np temat mozna zalozyc od bierzmy na to 10 postow czy 20:)??(kwesia uzgodnienia)
O co mi chodzi... a chodzi o to ze zauwazylam iz wiele osob wchodz na forum rejestruje sie zaklada temat jeden z reklama swojej stronki czy forum- a rejestrujac sie robi to tylko po to aby zrobic sobie z niego reklame a potem nie wraca:)
Co myslicie o tym pomysle:)?
i chetnie wyslycham opini pana administratora
Myśle, że lepiej byłoby nałożyć takie ograniczenia tylko na niektóre działy (np. Reklama) na reszte nie. Sam wiem, że wszelkie ograniczenia na stronach (ilość postów, konieczność rejestracji żeby przeglądać forum czy stronę itp) nie są zbytnio lubiane przez użytkowników. Nikt nie lubi być chyba zmuszany do czegoś żeby tylko coś napisać czy zobaczyć.
A co do Reklamy to myśle że tam ograniczenie będzie nałożone.
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
A ja myślę, że na razie nie warto robić takich ograniczeń. To forum ma przyciągać ludzi. Kiedyś, gdy już będzie bardzo rozwinięte, to czemu nie.
A żeby móc założyć temat w dziale pochwał i reklamować swoje fora (co dla mnie jest okropnym zaskoczeniem. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam, bo zawsze za reklamowanie jakiegoś forum, były od razu bany i post edytowany a temat zamykany), czy inne stronki, trzeba by było mieć np. 20 postów.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum