Przemek - nie było mnie na forum podczas jego "startu" który patrz±c w historię był do¶ć "oryginalny" Po powrocie pisze całkiem sporo, lecz zd±żyłem zauważyć, że poza imieniem raczej nie mam z nim wiele wspólnego, bo w niektórych tematach mam odmienne zdanie :)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Mogget, najbardziej lubiany spo¶ród wszystkich panów którzy przychodzili do nas. I mimo że my takie "straszne" to został, a to się ceni. M±dry napewno, ciekawie pisze.
Przemek napisał/a:
czy ty czasem z Buk± nie ten tego?
musiałe¶ o tym pisać publicznie?
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Przemek
Punktów
Wysłany: 2009-01-02, 15:45
Buka napisał/a:
musiałe¶ o tym pisać publicznie?
Tak, nich wszyscy się dowiedz±. xD
Buka - taka naszcza viceszefowa. Ma duuużo postów i jest baaardzo aktywna. A czy jest miła, ładna i przyjazna? Oj, to może być tylko maska.
Czai i wywleka prywatne sprawy innych w życie publiczne.
Ogólnie nie jestem przekonana to tego człowieka. Zacz±ł Ľle, pamiętam to i na pewno minie trochę czasu zanim zmienię zdanie. Jako¶ tak specjalnie m±drze też nie pisze [to tylko moje zdanie]
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Bardzo sympatyczna dziewczyna z ogromnym poczuciem humoru.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Zadomowiła się u nas, pisze dużo i niegłupio i ma fajnego avka ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Przemek
Punktów
Wysłany: 2009-01-03, 14:15
Pisze dużo i choć jest ode mnie młodsza, to się wym±drza. Jest zagorzał± fank± metalu. Nienawidzi techno, przez co u mnie jej szacunek nie jest wysoki.^^
moje odczucia co do jego osoby (nie należy się obrażać i brać całkiem na poważnie):
czasami pisze kompletnie nieciekawie, lubi zaczynać spamy, moim zdaniem jest osob± trochę bezbarwn±, w nawrócenie jego nie wierzę, wierzę natomiast w to że wyrzekł się swojego techna tylko po to żeby niektórzy użytkownicy patrzyli na niego bardziej przychylnie.
Ale ma też zalety:)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum