BlackSmile chyba niedawno wróciłą z wakacji i od razu przybiegła na forum ;) Kojarzę ją i ten jej avatar. Niestety nie wiem co on przedstawia ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Buka panienka w moim wieku. zawsze ma coś do powiedzenia. Lubi dyskutować i.. się kłócić. :D:D Ogólnie na plus.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ma własne zdanie na wiele tematów (niekoniecznie zgodne z moim) i potrafi go bronić (przynajmniej się stara), co się ceni.
Generalnie uważam ją za jedną z bystrzejszych użytkowniczek tutaj i lubię z nią prowadzić dyskusje (mimo tego, co ona może o tych dyskusjach sądzić). Też na plus.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
lisette (czekałam na ten dzień... nie no żartuję )
a więc: bystra dziewczyna, ma swoje zdanie którego zawzięcie broni, depcząc przy tym bezbronnego przedszkolaka
Czuję że mnie nie polubiła, nie wiedzieć mi czemu.
Lubi definicję i lubi jak inni też lubią. I widocznie bardzo nie lubi jak ktoś się z nią nie zgadza.
Ogólnie jak na razie sądzę że lisette jest ok, mimo że czasami do wszystkiego podchodzi zbyt bardzo naukowo
Więc na plus
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
tak naprawdę to się odgrywam za wszystkie koszmary wywołane przez bukę w moim dzieciństwie :P
buka buka... uważam, że łatwo ją wyprowadzić z równowagi, ma czasem problemy z czytaniem ze zrozumieniem i myślę, że ma trudności z przyznawaniem się do błędu (no ale nie oszukujmy się, kto ich nie ma).
nie lubi się uczyć, a definicje są poniżej jej godności (innymi słowy nie uwierzy, jeśli jej powiedzą, że ogień parzy, dopóki sama nie włoży do niego ręki)
aczkolwiek też lubię z nią dyskutować, w ogóle lubię takich ludzi, bo jest sympatyczną dziewczynką, która chce mieć wszystko pod kontrolą i aż w niej kipi, jak ktoś się z nią nie zgadza
i myśle, że jeszcze mnie polubi kiedyś, ale do tego czasu jeszcze kilka razy się pokłócimy :D
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
lisette biologiczka z zamiłowania, uwielbiająca dyskutować (a kto tego nie lubi? ;p ). Zazwyczaj ma odmienne zdanie niż inni, ale broni go do końca. No po prostu inteligentna z niej bestia ;) aaa.. i też lubię z nią prowadzić dyskusje ;)
BlackSmile jak patrzę na jej avatar... to mam ochotę na czekoladę ;p Inteligentna, miła dziewczyna. Lubię :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum