_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
BlackSmile osoba, która jest praktycznie od początku tego forum. Jedna z pierwszych stale wypowiadających się osób. Ludzie przychodzą, odchodzą, a ona nadal nie ucieka i ciągle ma nadzieję, że to forum nie upadnie. :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Jedna z niewielu wytrwałych osób na forum :) Inteligentna osoba, która chyba nie lubi awatarów w których widać jakąkolwiek twarz :P (tamten był ładniejszy ;P)
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Była jedną z pierwszych osób na forum którą 'zauważyłam' i polubiłam na tym forum. Dużo się udziela, widac że jest przywiązana do tego forum. Wydaje mi się, że jest bardzo rozgadana i wesoła. Poza tym inteligentna. I jeszcze ma ogromnego plusa za muzykę jakiej słucha:D Generalnie barzo pozytywna z niej osoba:-)
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Jest na tym forum chyba od samego początku i go nie opuściła :) Pisze dużo i mądrze i nie chce dać swojego zdjęcia!
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Też już chyba długo długo jest na tym forum:) Zawsze ma takie ciemne, czy mroczne avatary I swojego zdjecia nie wrzuca, ale i tak ją widziałam :D I lubi porządną muzykę:P
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Jedna z nielicznych wytrwałych, którzy jeszcze odwiedzają to forum. I coś piszą Chwała za to
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Mimo że forum właściwie upadło, chyba mu się tu nadal podoba:P Poza tym nie chce dać zdjęcia co by twarz było widać. Próbuje albo próbował się chować na NK, i całkiem niedawno w rubryce "nazwisko" miał wpisane takie słowo które kilka razy próbowałam przeczytać na raz, ale ani razu się nie udało:P I ma do mnie pretensje o Amber
Mimo że forum właściwie upadło, chyba mu się tu nadal podoba:P
W takim towarzystwie, jasne :D :D
Pani, z którą fotografują się sami siatkarze. Ja bym od nich pobierał jakieś opłaty za możliwość zrobienia sobie z Tobą zdjęcia ^^ Ma cudowny avatar :) I rzuca spojlerami z House na lewo i prawo :P
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum