Kolejna zabawa ;p Na innych forach bardzo lubiana.
Tak wiec: Piszemy co sądzimy o osobie wyżej. Szczerze ;p
zaczynamy ode mnie.
start ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
buziak, nie znam zupełnie, chociaż wiem, że jest starsza ode mnie, studiuje, jest moderatorem, ma własne zdanie i chyba jest trochę niedokładna albo leniwa, bo nie używa polskich znaków:)
jedna z osób, które siedzą na forum i starają się je rozkręcić, pilnuje, żeby nie zrobił się syf:)
sympatyczna, nie powiem:) da się porozmawiać.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
dupa na kołach. gdy pierwszy raz zobaczyłam nick, stwierdziłam, że nic dobrego z niej na tym forum nie będzie. I pomyliłam się. Osoba inteligentna, ma swoje zdanie, które potrafi bronic. Pisze mądrze, interesuje się forum. Jak na razie same plusy.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
BlackSmile jak na razie nowa osobka niezbyt dobrze ja znam choc napisala juz troszeczke postow:)
mysle ze sie stara i ma jakis wklad na forum a to sie chwali :) i dziekowac dzieckowac za to;)
mam nadzieje ze w przyszlosci bede mogla cos wiecej napisac
buziak nasz wielki i jedyny moderator. Według mnie trochę zbyt łagodny, ale to z pewnością tylko moje zdanie :D Pisze mądrze, potrafi poprzeć swoje zdanie senswonymi argumentami. Lubię :)
Aniołekjest napewno wytrwała osobą gdyż jest jedną z nielicznych tutaj co ma już pokażny staz na tym forum i napewno nie wymiekla zreszta za to jej dziękujemy:) gdyż wnosi tu pewną swoją cząstke:)
Ma swoje zdanie ale również szanuje zdanie innych i ceni sobie pluralizm:)
rozwija swój światpogląd;) nio i oczywiście jest bardzo sympatycznym i grzecznym użytkownikiem:)
Powiniśmy sobie życzyć więcej takich Aniołków na forum;)
Gdy parę dni temu zarejstrowałam się na to forum to była tylko ona. I toczyłyśmy ze sobą taką intersującą rozmowę w temacie za co warto oddać życie
Chociaż zbyt krótko ją znam to mogę napisać że ma ona własne zdanie którego zawzięcie broni i wydaje się być miła
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Buka, moja rówieśniczka. Na początku myślałam, że jest starsza ode mnie. Tak mądrze pisze :) Zaangażowała się w życie forum, robi dużo, aby weszło w życie :)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Moja rówieśniczka tak samo jak ja lubi piosenkę Do kołyski- Dżem. Tak samo jak ja trafiła na to forum za pomocą wujcia google (kto wie co jeszce nas łączy )
8 września obchodzi urodziny.
Chociaż krótko ją znam to wydaje się być mądrą i miłą dziewczyną.
Buka- cudowny rocznik '92, inteligentna, ma swoje zdanie. Aktywna, potrafi bronićswoje zdanie. Na plus :)
Arvelia no to więc nie znam dobrze. Wiem że interesuje się fotografią, czyli za to ma u mnie plusa (no ale fotografia ogólnie przez wiele osób jest lubiana)
Powiem tak jak narazie lubię panią wyżej, a to chyba dlatego że mało ją znam i mam nadzieję że ta pani tak szybko z naszego forum nie ucieknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum