Cóż... Zależy kiedy by to było, co bym zrobiła i w ogóle od wielu wielu rzeczy... :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Np. Przed śmiercią chciałabym obejrzeć wszystkie odcinki Mody na Sukces
to chyba nie możliwe i byś żyła wiecznie;P cwaniara ;P
Ja bym chciała hmm.. zrobić sekcję zwłok np jakiemuś zdechłemu zwierzakowi;) Albo móc spotkać się twarzą w twarz z głową naszego kraju i móc publicznie go zbrechtać. A tak ogólniej to nie wiem. Raczej bym nic nie chciała.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Buka, jak chcesz sekcję zwłok, to sobie znajdź jakąś zdechłą mysz -- nie musisz czekać aż do śmierci :D ale ostrzegam, że zajęcie może i pasjonujące, ale wiąże się z nieprzyjemnymi doznaniami węchowymi. A i żeby przeciąć skórę trzeba się nieźle napocić (; Mostek już idzie lepiej.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Tak póki co to szklankę whisky i cygaro (za dużo filmów się naoglądałam) A co, raz się żyje xD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ostatnio zmieniony przez WifeOfDevil 2009-02-19, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
'Pozwólcie, że oszczędzę Wam roboty. Po co macie mieć mnie na sumieniu? Bo ja chcę poczuć się jak ptak! Wystarczy mi baardzo wysoki budynek.'
To musi być dziwne, ale zarazem fascynujące uczucie. Lecisz w dół i nic Cię nie interesuje... ochh.. ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum