Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Ostrzeżenia
Autor Wiadomość
Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 19:54   

BlackSmile napisał/a:
Ja mam pytanie, po co mu dałaś gg?

ja mu numeru nie dawałam. Wziął od naszej byłej użytkowniczki. Wcześniej do mnie pisał żebym mu dała numer ale mu nie odpisała, więc wziął sobie od kogoś. (i właściwie to mam żal do tej osoby że bez pytania mnie o zgodę rozdaje mój numer).

więc pomysł odrzucony. Ok.

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 21:03   

Buka napisał/a:
Wcześniej do mnie pisał żebym mu dała numer ale mu nie odpisała, więc wziął sobie od kogoś.

Ja najpierw wziąłem numer od byłej użytkowniczki, a potem napisałem tutaj wiadomość na PW, bo do końca nie byłem przekonany czy to twój numer, ale ok.

wszelkie zażalenia załatwia się na PW. Jeśli czujesz się niesprawiedzliwie ukarany to zgłoś się do buziaka lub admina/ Buka
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 21:11   

niestety musze cię znowu gnębić i znęcać się nad Tobą. Powiedz mi co to zmienia i co wnosi do tematu?

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 21:17   

No teraz to już przesadziłaś. Podałaś propozycje o forum i rozmowach na GG, więc moja wypowiedz dotyczy GG. Napisałem jak na prawdę było, więc to nie jest żaden spam, a jeśli dostane ostrzeżenie za ten post, to będzie niesprawiedliwe.

Aniołek 
Optymistka^^

Buziaki: 1/4

1.50 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 22:07   

Buka napisał/a:
niestety musze cię znowu gnębić i znęcać się nad Tobą. Powiedz mi co to zmienia i co wnosi do tematu?

Twój post, również nic nie wnosi. Komuś dajesz warny, a sama to robisz. Czyżby nadużycie władzy?
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

buziak 
alfonsik

Buziaki: 7/3

13.98 Punktów
Wysłany: 2009-01-05, 12:07   

Nie ejst możliwe aby karac za to co dzieje się pozaloczusiem. To tak jakbyśmy karali za to że ktos klnie na innym forum.

Także sprawy na gg, tlenie czy skypie załątwiajcie sobie sami.

A do Przemek'a mała prośba, mam na Ciebie oko bo wiem że Ty lubisz obrażać inne osoby i zachowywać się jak dziecko ;)

http://forum.inastolatki.pl/portal.php
http://www.loczus.pl

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2009-01-05, 17:14   

Aniołek napisał/a:
WifeOfDevil napisał/a:
Moim zdaniem Buka ma słuszność. Bo ja np. nie podawałam gg, ale mam na forum, ot tak sobie. A obraza to obraza. Bo gg ma właśnie z forum.

Jeśli to wprowadzicie, to ja poproszę również o to, by za kłótnie rodzinne też dawało się osty. To w sumie też może psuć atmosferę na forum, nie? :)

Wiecie, na mnie też nie robi to wrażenia. Ale ta użytkowniczka widocznie się przejęła, skoro odeszła.
Jak chcecie ;-)
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2009-01-05, 19:01   

WifeOfDevil napisał/a:
Ale ta użytkowniczka widocznie się przejęła, skoro odeszła.

Przepraszam za ciekawość ;P
Kto mi powie, co to za dziewczyna była? ^^

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

nana 

24.44 Punktów
Wysłany: 2009-01-05, 19:17   

Hmm Marti? Ta blondynka.

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-05, 21:53   

Tak Marti250, to o niej wtedy założyłem ten temat obraźliwy. A na forum nie wchodzi, nie ze względu na to, że ją obraziłem, tylko że nie ma czasu. A tak jak już buziak powiedziała, te kłótnie GGowkie TLENowskie i AQQowskie nie będziemy przenosić tu na forum i nikt nie będzie za to dawał warnów i banów.

Buka jest zła. I się czepia. A te spamy to tylko zwidy. Temat nie jest o tym. Poza tym Przemku nie wiesz czemu Marta stąd odeszła, wierzysz we wszystko co ci mówią? odeszła dokładnie po tym co się stało. A przecież ci nie powie że po prostu nie chce mieć styczności z takim kimś jak ty i nie chce być obrażana więc dlatego odeszła. Proste/ Buka

Odpowiedz do tematu