Po 1 zamieszczam tu bo bardziej to kontrowersyjne jak szkolne ;)
po 2 zadaje pytanie czy macie takowa palarnie i czy chcecie ja miec?
_________________ Go¶ć myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wył±cznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Je¶li kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
Bo nie lubię gdy kto¶ kłamie
Służę pomoc±, nie na każde zawołanie
w mojej byłej szkole była palarnia, dla nauczycieli oczywi¶cie. I dla mnie to głupota i przesada. W budynku i na terenie szkolnym według mnie nie powinno takiego czego¶ być. Nie mam żadnych m±drych argumentów więc mogę tylko rzec "nie i już".
Wkurzało mnie to jak nauczyciele spóĽniali się na lekcje( bo byli na papierosku) i póĽniej waliło od nich dymem. Nauczyciele też niby powinni nam przykład dawać.. ;/
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Jest takie miejsce, które uczniowie nazywaj± palarni±. Ale najwięcej dymu jest w ubikacjach.
Mi tam wisi czy w szkołach s± te całe palarnie czy nie. I tak z nich nie korzystam ;]
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
U Mnie jest palarnia. I 2 pokoje nauczycielskie - dla pal±cych i nie ;]
Moim zdaniem dyrekcja powinna to zwalczać (i się stara, ale niezbyt wychodzi).
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
W mojej byłej szkole nie było palarni jakiejs oficjalnej, paliło się w kiblach, w których były popielniczki. Nauczyciele dobrze wiedz±, iż tam pala wszyscy i czasami robi± pacyfikacje na tych 1..2go klasistów. Starsi s± tylko pouczeni o zachowaniu jako takiej czysto¶ci. Wg mnie póki ktos nie jest pełnoletni to nie wolno mu sprzedawać papierosów i dawać miejsca, gdzie może bezkarnie palić. W szkołach ¶rednich jak kto¶ ma 18 lat i chce palic to niech pali, ale w wyznaczonych miejscach.
_________________ Wielki zegar z krzyw± tarcz±, ogl±daj± psy i tańcz± w rytm melodii tam zza ¶ciany, któr± grał już kiedy¶ kto¶...
Hm, u nas jest 'palarnia' na rogu za stacj± benzynow±. Nauczyciele doskonale o niej wiedz±, a mimo to jako¶ nie kwapi± się, żeby tam od czasu do czasu zagl±dać.
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyj¶ć i przesiedzieć z kim¶ całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny.
U mnie w szkole pal± w łazienkach, bo czasem czuć dym od fajek. Ale chyba najczę¶ciej uczniowie id± poza teren szkoły gdzie¶ za szkołe i tam odprawiaj± ten rytuał palenia papierosków.
DerAmg napisał/a:
W szkołach ¶rednich jak kto¶ ma 18 lat i chce palic to niech pali, ale w wyznaczonych miejscach.
Zgadzam się z tymi słowami. Człowiek jest pełnoletni, więc je¶li chce to niech pali w końcu na swoje konto mu to idzie.
Człowiek jest pełnoletni, więc je¶li chce to niech pali w końcu na swoje konto mu to idzie.
Żeby to było takie oczywiste. W naszej szkole zawiesili pannę za palenie, mimo iż miała skończone 18 lat.
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyj¶ć i przesiedzieć z kim¶ całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum