widać że Ci chodzi o coś innego niż mi. Mi nie chodzi o wtrącanie się w konflikty. Tylko o "wtrącanie się" w ogóle życie forum czyli np. po prostu pisanie czegoś od czasu do czasu w normalnych tematach:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ale Buka jest Moderatorem i daję radę, więc i z Administwem też powinna dać radę.
W to nie wątpię ;)
buziak rozumiem, że możesz nie mieć czasu na udzielanie się, w końcu troszkę starsza i mądrzejsza od nas jesteś ;P W konflikty przecież nie musisz wchodzić, ale podyskutować możesz ^^
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Przemek
Fakt widzę że wy userzy w to forum tyle serca wkładacie :)
Nie wiem, czy to jakaś aluzja, czy nie. Ale naprawdę staramy się robić jak najwięcej dla forum ;)
Kurczę, lubię to forum. Przyzwyczaiłam się do niego, przyzwyczaiłam się do forumowiczów. Przykro mi patrzeć, jak ono upada... Jestem tu długo, już kilka razy wychodziliśmy z kryzysów, ale teraz jest... kiepsko.
Czy to forum jest zaniedbane...? Nie - Użytkownicy o niego dbają i bardzo dobrze, od tego jest forum. Jeśli potrzeba czegoś pilnie proszę pisać na moje GG, do wglądu na PW dla osób zarządzających. Już przyznałem, że wchodzę tu b. rzadko (na Święta byłem :)) i jeśli potrzeba władzy wyższej to może się taka pojawić, tylko pytanie w jakim celu? Admin to tylko kolorek. Mamy moderatorów i jeśli potrzeba nowych to "zatrudnimy" kogoś. To forum jest w rękach Użytkowników i Oni go rozwijają, Ci, którzy na codzień zaglądają, moderują itp to ich forum, nie admina...
Tutaj admin dba tylko o utrzymanie techniczne i finansowe forum, reszta w rękach Użytkowników i jeśli Buka czy ktoś inny powie, że to jej forum nie będzie w tym nic dziwnego:)
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum