..Gdzie pan jest? Bo wg mnie to jest bez sensu, gdy ma się forum a w ogóle się nad nim nie pracuje. Brak zaangażowania... A bez admina forum zacznie upadać, a nie wzrastać w siłe.
też mnie to męczy i dręczy czasami.. Ok. Rozumiem że nasz pan admin ma parę innych for na utrzymaniu i swoje życie osobiste, ale bez przesady.. Wygląda na to że nam na tym forum bardziej zależy. A naprawdę, sądzę że nie tylko mi bardzo zależy żeby ono się nie rozwaliło, bo jest tu masa fajnych osób. Wystarczyłoby tylko, panie adminku, żebyś czasem tu zaglądnął i chociaż w jednym temacie się wypowiedział..
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Rozumiem że nasz pan admin ma parę innych for na utrzymaniu i swoje życie osobiste, ale bez przesady..
To też rozumiem, ale jak ma "tyle" na głowie to po co w coś się angażuje jak nie umie sobie z tym poradzić?
Wybaczcie, że porównam loczusa do innych for internetowych. Na innych forach administratorzy często spoglądają na forum, pracują, przygotowują jakieś nowości. Po prostu dbają o userów. A nasz nawet na święta nie umiał przyjść..
To forum jest fajne i szkoda by było jakby zanikło. Jedyne co mi przychodzi na myśl to zmiana admina.
To też rozumiem, ale jak ma "tyle" na głowie to po co w coś się angażuje jak nie umie sobie z tym poradzić?
Wybaczcie, że porównam loczusa do innych for internetowych. Na innych forach administratorzy często spoglądają na forum, pracują, przygotowują jakieś nowości. Po prostu dbają o userów. A nasz nawet na święta nie umiał przyjść..
To forum jest fajne i szkoda by było jakby zanikło. Jedyne co mi przychodzi na myśl to zmiana admina.
________
Sorki ze się znowu wtrącę ale żaden admin nie sprzeda lub nie odda obcej osobie forum
nana napisał/a:
.Gdzie pan jest? Bo wg mnie to jest bez sensu, gdy ma się forum a w ogóle się nad nim nie pracuje. Brak zaangażowania... A bez admina forum zacznie upadać, a nie wzrastać w siłe.
Ostatniego posta widziałem chyba na początku grudnia , jako zwykły user powiem tyle jeśli nie widzę za angażowania na forum admina to nie piszę na nim, bo kto rozwiąże spór jak nie admin.
Z drugiej strony to nie jest wytłumaczenie że ma wiele for, ale wtedy poco coś robić jak się nie robi tego dobrze.
Najgorsze jest to, że buziaka też tu tak często nie widać.
Wyszło na to, że forum pozostało tak jakby bez władzy wyższej. Nie ma kto nas pilnować.
nana napisał/a:
Wybaczcie, że porównam loczusa do innych for internetowych. Na innych forach administratorzy często spoglądają na forum, pracują, przygotowują jakieś nowości. Po prostu dbają o userów.
Również wybaczcie. Na innych forach admini są i dyskutują z forumowiczami.
nana napisał/a:
Jedyne co mi przychodzi na myśl to zmiana admina.
To takie łatwe niestety nie jest ;P
katix5898 napisał/a:
Fakt widzę że wy userzy w to forum tyle serca wkładacie :)
Nie wiem, czy to jakaś aluzja, czy nie. Ale naprawdę staramy się robić jak najwięcej dla forum ;)
Kurczę, lubię to forum. Przyzwyczaiłam się do niego, przyzwyczaiłam się do forumowiczów. Przykro mi patrzeć, jak ono upada... Jestem tu długo, już kilka razy wychodziliśmy z kryzysów, ale teraz jest... kiepsko.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 15:34
Hmm...wg mnie główny administrator rzeczywiście powinien od czasu do czasu do nas zajrzeć. Przecież cały czas nie może Junior za niego odwalać roboty.
Najgorsze jest to, że buziaka też tu tak często nie widać.
Przemek napisał/a:
To nawet buziak nas opuściła?
nie opuściłam, siedze głownie na panelu administracyjnym i sprzątam śmiecie forumowe z tej niewidocznej strony- na razie Buce przekazałam moderowanie, gdyż ktoś musi sie zając troche i porządkiem w niewidocznych kącikach.
A co do pisania- mniej pisze z tego względu iż stwierdziłam że powinnam zatrzymac neutralność:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum