Kiedy¶ zakochał się we mnie taki chłopak, bez wzajemno¶ci. Potrafił patrzeć się mi w oczy cały czas. Ogólnie to się na mnie bardzo często gapił. Pamiętam że bardzo unikałam kontaktu wzrokowego z nim, bo my¶lałam że wtedy on jeszcze bardziej się we mnie zauroczy i wkurzało mnie to że sie cały czas na mnie patrzył.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Czy lubicie gdy kto¶ patrzy się wam prosto w oczy gdy z wami rozmawia?
Z koleżankami to lajtowo ;)) Ale gorzej jak z chłopakiem... czuję się skrępowana xD Mam kolegę, który zawsze mi patrzy w oczy jak o czym¶ do mnie mówi...
Je¶li z kim¶ flirtuję, żartuję, to nie przeszkadza mi to. Ale krępuje mnie, gdy rozmawiam z kim¶ poważnie, a ten przygl±da się, choćby chciał się dowiedzieć czegos więcej :D
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Tak. Denerwuje mnie, gdy kto¶ jak ze mn± rozmawia patrzy gdzie¶ po bokach.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum