Nie mam tipsów, jeśli o nie dbam, mogą być długie. Na codzień nie potrzebuję szponów do kosmosu, wystarczą mi średniej długości ale zadbane.
Tipsy- nigdy nie próbowałam, pewnie dlatego, że przez 3 lata grałam w siatkówkę i raczej przeszkadzałyby mi. :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Muszę mieć krótkie, bo gram w siatkę ;)) Hehe. Ale i tak ogólnie to tipsy mi się nie podobają ;)) A zresztą ja mam zerowe doświadczenie w manikiurze ;)
Mam akryle bo akurat mam do nich zestaw to se robie jedynie na wakacje.. ogólnie lubie srednio długie:)
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY SĄ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZĄ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważając na słowa,Jeśli chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Ja akurat tipsow nie toleruje- już lepiej wyglądają male swoje paznokcie niedlugie:)
tipsy jak dla mnie nie wyglądają naturalnie i od razu po dłgości płytki i ich masywności widać że są to sztuczne paznokcie :)
a co do moich- ja mam spore dosyć długie paznokcie:)
i naturalne :)
staram sie dbać ogólnie o swoje dłonie
tipsy jak dla mnie nie wyglądają naturalnie i od razu po dłgości płytki i ich masywności widać że są to sztuczne paznokcie :)
Na pierwszy rzut oka widać czy ktoś ma tipsy, czy nie. A mi się podobają, ale... u kogoś. ;p Sama nie chciałabym mieć tipsów. Stawiam na naturalność ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Tipsów, akryli, żeli i tych innych rzeczy nie miałam i raczej nie planuje mieć. Wystarczą mi moje średniej długości pazurki o które staram sie zawsze dbać. Na szczęście ich nie obgryzam Tak jak wspomniał Aniołek liczy się naturalność i ta naturalność zawsze będzie najpiekniejsza.
Moja koleżanka ma tipsy już 4 miesiące i dalej ładnie wyglądają (kosztowało to ją 70zł) :D:D
to zależy, komuś kto pracuje i dużo robi to tipsy na pewno by tyle nie wytrzymały. A jak ktoś rąk praktycznie prawie że w ogóle nie używa to tipsy jego paznokciach są nie naruszone więc co tu się dziwić
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Moja koleżanka ma tipsy już 4 miesiące i dalej ładnie wyglądają (kosztowało to ją 70zł) :D:D
to jest niemożliwe poprostu:) dlaczego?
bo plytka paznokciowa rośnie i wypycha tipsa coraz to naprzód dlatego tez trzeba to uzpełniać potem akrylem czy żelem czyli chodzić do kosmetyczki- w takim wypadku tak:)
ale żeby zrobić u kosmetyczki i mieć 4 miesiace to nie ma szans na to
Pamiętam jak ja na studniówke sobie zrobiłam tipsy-0- wtedy swoje naturalne miałam krótkie :) i miałam je 2 miesiace to aż się kosmetyczka zdziwiła że pierwszy az widzi klientke co tyle tipsy się jej trzymają bez uzupelniania :)
ja noszę tipsy, pomimo tańca, gry w siatkę i kosza. ;) wystarczy odpowiednia długość i brak tandety, tzn. różowego brokatu, albo cekinów na wszystkich paznokciach. (; najbardziej podoba mi się french, bo jest naturalny. (;
_________________ '..to nie pinda na obcasach, z krwi i kości dziewczyna..'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum