Moim zdaniem wszystkie te "adidasy i pumy" to bubel. Nawet 5 min się nie trzymaj±.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-03, 19:12
Buka jak taka m±dra jeste¶, to poleć mi jak±¶ lepsz± firmę. W końcu jeszcze się tu nie wypowiedziała¶, a już się wzięła¶ za komentowanie moich postów.^^
i co z tego że się nie wypowiedziałam?! to znaczy że co nie mogę sobie komentować? a może ja lubię zapach naturalny.
Przemek napisał/a:
Buka jak taka m±dra jeste¶, to poleć mi jak±¶ lepsz± firmę.
z pewno¶ci± jestem m±dra.
Przemku, dla Ciebie liczy się to że firma jest znana i dlatego uważasz j± za najlepsz± (co dało się wyczuć w temacie o odzieży używanej bodajże:P) z cał± odpowiedzialno¶ci± za moje zdanie mogę napisać że zapewne należysz do osób które czuj± się och ach otaczaj±c się firmowymi rzeczami i mało ważne dla Ciebie jest to czy to wytrzymałe czy ładne, byle tylko znaczek miało.
Jak już wspomniałam to perfumy z Adidasa s± g*wno warte a ich zapach bardzo nietrwały. Sk±d wiem? ano sama byłam w posiadaniu takowej.
Z racji tego że takie perfumy s± do dupy to domy¶l się ze jest cholernie dużo takich lepszych.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
nie cierpię Fahrenheita, jego zapach kojarzy mi się z wod± z ogórków kiszonych
mój mężczyzna używa ostatnio Silver Shadow Altitude, Davidoffa, bardzo męski, podoba mi się (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-05, 18:18
Ja prócz Adidasów mam jeszcze jaki¶ perfum Bi-es. Ten już jest wytrzymalszy. Tylko nie wolno przesadzić, bo jak człowiek się wyamadynuje , to może się tym perfumem udusić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum