Używacie perfum? Je¶li tak to jakich perfum używacie moi drodzy.. :)
Ja od dwóch lat używam Hugo Bosa, podoba mi sie zapach, i długo¶ć zapachu.. Co do ceny to może nie jest do¶ć przystepna ale jak na taki produkt opłaca sie wydać troche wiecej..
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
ja uzywam rózne ;p jakie mi sie spodobaj± to soebie kupuje ^^ ale kocham męskie perfymki ;* s± cudowneeee ^^ mmm np. axe ^^ czy JaKoS tak heh ;] boSSkie s±± ;)
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
Uwielbiam perfumy, tak naprawdę nie potrafię się bez nich obej¶ć. S± dla mnie... jakby dopełnieniem kobieco¶ci. Tak więc zawsze jeden flakonik znajduje się w mojej torebce.
Jak byłam młodsza to moim zapachem był tommy girl od hilfigera -- lekki, rze¶ki i dziewczęcy, do tej pory niektóre osoby mnie z nim kojarz± (: ale zdecydowanie z niego wyrosłam
teraz mam trzy flakoniki, bez których nie potrafię się obej¶ć (nie lubię pachnieć codziennie tak samo).
moschino funny! -- letni i przyjemny, na długie spacery i spotkania z przyjaciółmi
baby doll od ysl -- bardzo zmysłowy i kobiecy z lekk± różan± nut± -- na większe wyj¶cia i randki, zdecydowanie
i eternity moment calvina kleina -- jest ładny, ale zacznę nim czę¶ciej pachnieć, jak się skończ± wakacje, bardzo lekki i niezobowi±zuj±cy
a u mężczyzn lubię klasycznie -- hugo bossa, czerwon± lacostę i praktycznie wszystkie calvina kleina
no ale boss to zdecydowanie orgazm na miejscu (; :P
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
<--uwielbiam ten zapach.. cudny jest
ja w ogóle kocham perfumy
tylko tak mnie irytuje, gdy kto¶ wysmrodzi się tak, że czuć od niego ten zapach na kilometr.. a gdy sie koło kogo¶ takiego stanie, mozna zemdleć, a co najgorsze zwymiotować..
zgadzam się z lisette, perfumy s± dopełnieniem kobieco¶ci. osobi¶cie też nie wyobrażam sobie, by ich nie mieć. (; od jakiego¶ czasu używam chanel chance, jestem bardzo zadowolona, bo ma lekki, ¶wieży zapach, który przy tym długo się utrzymuje. (;
_________________ '..to nie pinda na obcasach, z krwi i ko¶ci dziewczyna..'
Ja tam :) Lubię zapach tych perfum co się zwia Laborgini czy co¶ takiego xD raz sobie pozwoliłem kupić nie powiem bo zapłaciłem troszkę xD ale opłacało się zapach ¶wietny długo trzymaj±cy się na tobie nie tylko przez godzinę ale i przez cały dzień ... xD . Naprawdę opłaca się raz sobie Kupić .. Polecam .
Ostatnio dostałam Be United jeans od Benettona, używam też Red delicious od DKNY. Poluje na Coco Mademoiselle od Chanel i Magnifique od Lancome. Uwielbiam drogie perfumy, mimo, że mnie na nie nie stać. Ale wole kupić drogie perfumy raz na jaki¶ dłuższy czas niż tracić pieni±dze na adidasa czy pume, których nie czuć po 15 minutach. Uwielbiam też męskie zapachy, z racji że jestem zapachowcem. Mój "m±ż" używa Versace i Joopa!, teraz namawiam go na Armaniego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum