Uprawiałam z chłopakiem petting... On był w spodniach, ja bez niczego.. W sumie on się tylko mną zajmował..
Pytanie:
Czy kiedy poprawiał sobie penisa.. mogłoby wycieknąć płyn z jego członka z zawartością plemników..? I gdy znowu włożył palce z płynem (dosyć głęboko i długo) .. mogłabym zajść w ciążę?
Wiem.. może głupie pytanie, ale bardzo się denerwuje.. Mam niecałe 17 lat..
Prosiłabym o odpowiedzi..
Jeżeli na jego palcach znajdowały się plemniki i wprowadził ci je do pochwy to możliwe jest że mogłabyś zajść w ciąże. Istnieje takie prawdopodobieństwo teoretycznie, ale w praktyce nie jest tak łatwo zajść w ciąże w ten sposób, zwłaszcza palcem. A tak na przyszłość jeśli chcesz się tak " bawić" ze swoim chłopakiem to powiedz mu żeby wyskoczył na chwile do łazienki i unikał kontaktu swojego nasienia z twoją pochwa pozdrawiam
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Jest ryzyko, ale malutkie... ile mogło mu na palcu zostać ejakulatu. Na pewno nie tyle, żebyś mogła zajść w ciążę...
A jak nie jesteś pewna i się obawiasz to idź do lekarza. Powiedz co zaszło... no i on już Ci powie wszystko dokładnie =))
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
to nie byl petting :P bo petting to ściśle mówiąc pieszczoty górynych cześc ciała :P
Czyli biustu itp :)
Ale to tak w ramach wyjasnieniach :)
nie ma szans abyś zaszła w ciąże to to raczej małoprawdowodobne- musiałąbyś mieć mega mecha a taki występuję raz na milion :P
Poza tym przeczytałam gdzieś że uprawiając seks w dzien kiedy jest owulacja u kobiety jest tylko 40 proc. prawdodpodobienstwa że zajdzie sie w ciąże- ciekawe czy to prawda
Poza tym przeczytałam gdzieś że uprawiając seks w dzien kiedy jest owulacja u kobiety jest tylko 40 proc. prawdodpodobienstwa że zajdzie sie w ciąże- ciekawe czy to prawda
Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ^^
BlackSmile napisał/a:
Jak sobie pozwalasz na takie zabawy, to licz się z ryzykiem.
Haah ^^ no wiesz... z palca raczej sperma mu nie wyleci =)) no i chłopak chcę wprowadzić swoją dziewczynę w życie seksualne ^^ ja nie widzę w tym nic złego. Tylko jak jak napisałanana... następnym razem, jak zdaży się coś takiego, poproś swojego partnera, żeby wyszedł do łazienki i umył ręce, jeżeli masz co do tego obawy =)) aczkolwiek moim zdaniem musiała byś mieć na prawdę niesamowitego pecha, żeby zajść w ciążę ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
czkolwiek moim zdaniem musiała byś mieć na prawdę niesamowitego pecha, żeby zajść w ciążę ^^
wiesz Droga XxJustaxX ja mam koleżanke która na dodatek jest studentką medycyny (to co nieco powinna wiedzieć o zapłodnieniu) i wpadła właśnie przez pieszczoty oczywście w szczegóły nie wnikałam co tam było bo taka wcipska nie ejstem aby wypytywać ale do tego że tylko przez pieszczoty to sama się przyznała ;)
W szoku wtedy byłam :P
No ale do tej pory nie wiem co tam wyrawiali wiec trudno mi się wypowiadać :P
czkolwiek moim zdaniem musiała byś mieć na prawdę niesamowitego pecha, żeby zajść w ciążę ^^
wiesz Droga XxJustaxX ja mam koleżanke która na dodatek jest studentką medycyny (to co nieco powinna wiedzieć o zapłodnieniu) i wpadła właśnie przez pieszczoty oczywście w szczegóły nie wnikałam co tam było bo taka wcipska nie ejstem aby wypytywać ale do tego że tylko przez pieszczoty to sama się przyznała ;)
W szoku wtedy byłam :P
No ale do tej pory nie wiem co tam wyrawiali wiec trudno mi się wypowiadać :P
Yyy... teraz to ja sama jestem w szoku... Żeby przez pieszczoty móc zajść w ciąże... masakra ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Yyy... teraz to ja sama jestem w szoku... Żeby przez pieszczoty móc zajść w ciąże... masakra
oj da się da.
Skoro on dotykał swojego penisa a później okolic jej pochwy to wszystko możliwe. Na jego ręce mogły być plemniki a gdy wsadził jej..palca tam gdzie nie ładnie to te plemniki mogły sobie pójść dalej, one mądre są;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
poprawiał sobie penisa? i od tego miałabyś zajść w ciążę? wybacz, ale wiesz ilu facetów nie myje rąk po sikaniu? później dotykasz np. poręczy na schodach ruchomych, a na końcu zmieniasz sobie tampona, albo poprawiasz bieliznę i zachodzisz w ciążę.
Nie mówiąc już o basenie półnagie kobiety, faceci drapiący się po jajach, woda...
Tak, próbuję Ci uświadomić absurd tego pytania (:
Buka napisał/a:
oj da się da.
Skoro on dotykał swojego penisa a później okolic jej pochwy to wszystko możliwe. Na jego ręce mogły być plemniki a gdy wsadził jej..palca tam gdzie nie ładnie to te plemniki mogły sobie pójść dalej, one mądre są;)
wcale nie są mądre (:
wręcz przeciwnie, kwaśne środowisko pochwy je po prostu zabija
więc naprawdę trzeba je głęboko "wstrzyknąć", żeby istniało jakiekolwiek ryzyko
jedynym wyjątkiem są dni z płodnym śluzem (tym takim, który wygląda jak białko kurzego jaja), wtedy owszem, może się zdarzyć taka sytuacja -- pod warunkiem, że są jakieś plemniki, a przy "poprawianiu penisa" naprawdę może być z tym duży problem.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum